Proline Clumping Cat Litter Topaklanan Kedi Kumu 10 Lt #30167538 | CarrefourSA
Marka: PROLINE

Proline Clumping Cat Litter Topaklanan Kedi Kumu 10 Lt

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
Proline Clumping Cat Litter Topaklanan Kedi Kumu 10 L

 

Petshop reyonu içerisinde yer alan ürünler sevgili dostlarınız için en ideal, en pratik ürünleri sizlere sunmaktadır. Onlar için işin uzmanları tarafından üretilen pek çok ürün bu reyon içerisinde sizlere sunulmaktadır. Bu ürünlerden biri olan Proline Bentonit 10 Lt %100 doğal ürünlerden biridir. Kediler için özel olarak üretilen bu ürün Proline markası tarafından sizlere sunulur. Kedi kumu olan bu ürün parfümlü yapısı ile kedinizin hoşuna gidecektir. Kediler kedi kumu konusunda oldukça seçici davrandıklarından dolayı onları bir kuma alıştırana kadar pek çok kumu denemek gerekmektedir. Eğer kediniz bu kedi kumunu beğendiyse ve bir sıkıntı çekmiyorsa bu ürünü tekrardan tercih edebilirsiniz. Kedi kumu doğal olduğu için çoğu kedi için ideal olacaktır. Ürünü CarrefourSA reyonlarında bulabilirsiniz.

Proline Bentonit 10 Lt ürününü kedi kumu, hijyen ve bakımı reyonu içerisinde bulabilirsiniz. Ürünü tek tık ile bulunduğu reyon içerisinden sepete ekleyebilir ve ardından alışverişinize devam edebilirsiniz. Ödeme işlemlerinizi için size birden fazla alternatif sunulmaktadır. Dilerseniz kapıda kredi kartı veya nakit ödeme seçeneğini dilerseniz de online ödeme seçeceğini tercih edebilirsiniz.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız