Ferrero Raffaello 15'li 150 g #30096016 | CarrefourSA
Marka: RAFFAELLO

Ferrero Raffaello 15'li 150 g

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
95,00 TL

adet
Raffaello  Çikolata 150 G

 Misafirliğe gittiğinizde veya dostlarınıza özel bir hediye sunmak istediğinizde en çok tercih edilen çikolatalardan Raffaello  Çikolata 150 G, Ferrero Rocher kalitesi ile damak tadınıza sunuluyor. CarrefourSA reyonları hediyelik çikolata bölümünde yer alan ürün, Hindistan cevizli lezzeti ile farklılaşıyor.

Ürün, ortasında bütün bir badem, etrafında yumuşacık krema ve kremayı çevreleyen; dışı Hindistan cevizi kaplı çıtır gofretin mükemmel birleşiminden oluşuyor. İçerisinde beyaz sıvı çikolata bulunan lezzet, Hindistan cevizinin muhteşem uyumu ile farklı bir çikolata tadı arayanların tercih ettiği tatlı seçeneklerden biri olarak öne çıkıyor.
Şık kutusundaki bu seçkin çikolata ile kendinizi şımartabilir, dostlarınıza lezzetli bir hediye verebilirsiniz. Gofret ve çikolata lezzetini bir arada sunan ürün, özel günlerde hediye olarak veya ev içi tüketim için ideal çikolata seçeneklerinden biri olarak öne çıkar. Hindistan cevizi tadındaki Hediyelik Çikolata, en kaliteli ham maddelerin, özenle seçimi ile üretilir.
Üstün kalitesi ve tazeliği ile en ideal tatlı seçeneklerinden olan, 150 gramlık şık ambalajında çikolata severlere sunulan çikolatayı denemek için, hemen şimdi sepetinize ekleyerek kolaylıkla satın alabilirsiniz.
İçindekiler Bilgisi
Kurutulmuş hindistan cevizi (%25,5),bitkisel yağlar (palm,shea),şeker,badem(%8),yağsız süt tozu,peynir altı suyu tozu(süt ürünü),buğday unu,tapyoka nişastası,emülgatör (lesitin(soya),aroma vericiler,kabartıcılar(sodyum hidrojen karbonat),tuz

Alerjen Bileşenler
Süt ürünü ve badem içerir.

Menşei Ülke
Polonya

Muhafaza Şartları
Serin ve kuru yerde muhafaza ediniz.

Gıda işletmecisinin adı veya ticari unvanı ve adresi.
Ferrero Türkiye Çikolata ve Tarım Ürünleri San. Ve Dış Tic. A.Ş. Balmumcu Mah. Gazi Umur Paşa Sok. No:27 Beşiktaş/İSTANBUL

Besin Değerleri 100 g/ml için 100 g/ml için RA*
Enerji (kcal) 629
Enerji (kj) 2506
Yağ (g) 48.6
Doymuş Yağ(g) 29.2
Karbonhidrat (g) 38.3
Şekerler (g) 31.3
Lif(g) 4.3
Protein (g) 7.2
Tuz(g) 0.3
*Değerler ortalama bir yetişkinin referans alım düzeyini belirtir. (8400 kJ/2000kcal)

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız


kg