Raid Böceksavar Köpük 400 ml #30099973 | CarrefourSA
Marka: RAID

Raid Böceksavar Köpük 400 ml

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
Raid 400 ML Böceksavar Köpük

Temizlik ürünleri reyonundan Raid 400 ml böceksavar köpük satın alabilirsiniz. Yazın gelmesiyle birlikte artan haşeratlara etkili çözüm arayışında iseniz Raid markasının böceklere karşı etkili ürününü deneyebilirsiniz. Ürün içeriği köpük şeklindedir. Böceklerin olduğu bölgeye püskürterek küçük haşerelerden ortamı temizleyebilirsiniz. Püskürtme özelliği sayesinde en uzak köşelere uzanma imkânı veriyor. Fırın arkalarına, uzak köşelere ve evinizin ulaşılması zor alanlarına kolayca püskürtebilirsiniz. Sadece yazları değil kışın da evlerde böcek sorunları yaşanmaktadır. Kalorifer böcekleri kışın gelmesiyle birlikte ortaya çıkarak ev sakinlerini rahatsız ederken Raid böceksavarlar imdadınıza yetişiyor. CarrefourSA reyonlarında ihtiyacınız olan böcek ürünlerini kolayca bulabilirsiniz.

Sinek ve böcek öldürücüler reyonundan Raid 400 ml böceksavar köpük çeşitlerine ulaşarak evinizi böceklerden arındırabilirsiniz. Böceksavarları kullanırken açıkta yiyecek kalmamasına dikkat etmelisiniz. Mutfaklardaki yiyecekleri ortadan kaldırarak köpüğü kullanmaya başlayabilirsiniz. Ürünü kullandıktan bir süre sonra ortaya dökülen böcekleri temizleyerek odaları ve mutfağı havalandırabilirsiniz. Bu işlemler sonrası böceklerden arınmış olan evinizde güvenle yaşamaya devam edebilirsiniz. Mutfaktaki yiyeceklerinizi böcek tehdidinden kurtarmak ve tüm evinizin güvenliğini sağlamak için ürünü sepetinize ekleyebilirsiniz.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız