Raid Spiral Sinekkovar #30092197 | CarrefourSA
Marka: RAID

Raid Spiral Sinekkovar

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
Raid Spiral Sinekkovar

Temizlik ürünlerinin getirilerinden biri de Raid spiral sinekkovar olacaktır. Bu ürün kişilere rahat bir nefes aldırmaktadır. 6 tane spiralin içerisinde yer aldığı 2 tane metal ayağınsa berberinde söz konusu olduğu ürün ile açık havalarda etkili korumalar sağlanabiliyor. Balkonda, teknede ve bahçede kolaylıkla pratik bir şekilde kullanım imkânı sunan ürün ile sivrisinekleri etrafınızdan uzaklaştırabilirsiniz. Böylece özellikle yaz aylarının sinekler yüzünden uyumama sorununa karşın da ideal çözümünüzü bulmuş olursunuz. Yakılarak kullanılan bu ürünle sinekler kokudan kaçıyor ve bulunduğunuz ortamlara dâhil olamıyor. Böylece sizlere kalan yaz akşamlarında süreceğiniz sefalar oluyor.

Sinek ve böcek öldürücüler arasından bulabileceğiniz Raid spiral sinekkovar ile sadece sivrisinekleri değil uçan diğer haşereleri de saatlerce kendinizden uzak tutabilirsiniz. Sağlıklı ve etkili bir koruma yöntemi olan bu ürünün her kullanım sonrası eller bol suyla yıkanmalıdır. Bir tek spiral ile 6 saatlik etkiden ürüne dair söz edilecektir.

Bulunulan alanın büyüklüğüne yönelik 2 ila 3 metrelik aralıklarla biden çok spiral tercih edilebilir. Yukarıda da bahsedildiği üzere ürün kullanımı dış mekânlar için uygundur.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız