Reis Kırmızı Mercimek 2.5 Kg #30083413 | CarrefourSA
Marka: REIS

Reis Kırmızı Mercimek 2.5 Kg

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
122,90 TL

adet
"Reis Kırmızı Mercimek 2.5 kg

Sıcacık süzme çorba lezzetini mutfağınıza getiren Reis Kırmızı Mercimek 2.5 kg, CarrefourSA reyonlarındamakarna, pirinç ve bakliyat bölümünde yerini alıyor.

Öğünlerin sıcak başlangıcı geleneksel çorba yapımında kolaylıkla kullanabileceğiniz kırmızı mercimek ile sofranız zenginleşiyor. Hem sağlıklı yemek alışkanlığınız için hem de lezzetli tadına varmak için mercimek çorbası yapabilirsiniz. Sizin ve ailenizin vazgeçilmez çorba çeşitlerinden olan, ezogelin çorba, süzme mercimek çorba gibi lezzetleri Reis mercimek ile kısa sürede hazırlayabilirsiniz.

Önceden suda ıslatmaya gerek duyulmadan bol suda yıkadığınızda mercimeğiniz pişmeye hazır hale geliyor. Yağ, nane, baharat, et suyu, hazır bulyon, salça gibi tüm malzemeleri aynı anda ilave ederek düdüklü tencerede yaklaşık yarım saatte pişirebilirsiniz. Kırmızı mercimek ile kıvamlı bir çorba elde etmek isterseniz tencerenin kapağını açtıktan sonra blender ile de biraz öğütebilirsiniz.Mercimek çorbanızın üzerine tereyağı ve nane hazırlayarak dökerseniz daha güzel bir tat elde edebilirsiniz.

2,5 kg ağırlığında şeffaf ambalajda sunulan ürünü açtıktan sonra büyük bir cam kavanoza boşaltarak ağzına bir kağıt havlu koyduktan sonra kapağını kapatabilirsiniz. Ürünü nemden ve ışıktan uzak bir kiler dolabında saklayabilirsiniz. Sadece çorba değil mercimekli köfte de yapabileceğiniz ürünü kolaylıkla satın almak için hemen sepetinize ekleyebilirsiniz.

Ürün Kodu: 1556

"
İçindekiler Bilgisi
Kırmızı iç mercimek

Menşei Ülke
TÜRKİYE

Muhafaza Şartları
Bez torbada,serin ve rutubetsiz yerde güneş ışığından koruyarak saklayınız.Kullanmadan önce gözden geçiriniz.

Kullanım Talimatı
1 su bardağı kırmızı mercimek için 3 su bardağı su ilave ediniz.(gerekirse yoğurma aşamasında biraz daha su eklenebilir.)

Gıda işletmecisinin adı veya ticari unvanı ve adresi.
REİS TARIMSAL ÜRÜNLER SANAYİ VE TİCARET A.Ş- Çakmaklı Mevkii, Akçaburgaz Mahallesi 3051. Sokak No:7 Esenyurt/İstanbul

İşletme Kayıt No
TR-34-K-048577

Besin Değerleri 100 g/ml için 100 g/ml için RA*
Enerji (kcal) 320
Yağ (g) 1
Doymuş Yağ(g) 0.2
Karbonhidrat (g) 40
Şekerler (g) 4
Lif(g) 22
Protein (g) 26
*Değerler ortalama bir yetişkinin referans alım düzeyini belirtir. (8400 kJ/2000kcal)

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız