Roll-Up Streç Film 30 Cm X 33 M #30210983 | CarrefourSA
Marka: ROLL-UP

Roll-Up Streç Film 30 Cm X 33 M

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
36,50 TL

Roll-Up Streç Film 30 cm x 30 m, mutfak ortamlarında sıklıkla kullanılıyor. Yiyeceklerin üzerini örtmeyi sağlayan streç film, gıdaların hava ve nem almalarını engelliyor. Streç film ile kaplanarak buzdolabına konulan gıdalar, daha uzun süre tazeliklerini muhafaza ediyor. 

Gıdaların Tazeliğini Korumaya Yardımcı Olan Mutfak Ürünü

Mutfakta aktif bir şekilde kullanılan streç film; kamp ve piknik ortamlarında da işlevsel bir şekilde değerlendirilebiliyor. Tabaklarda kalan yiyecekleri kapatmaya yardımcı olan ürün, yiyecek koruyucular kategorisinde yer alıyor. Gıdaları sıkıca saran streç film, bardaklarda kalan içeceklerin üzerini kapatmak için de tercih ediliyor. İçeceklere toz konmasını önleyen ürün, bardağı sıkı bir şekilde sardığı için hava almasını önlüyor. Bu sayede içecekler, taze kalıyor ve lezzetini koruyor.

Geniş Kullanım Alanı ile Dikkat Çeken Streç Film

Streç film geniş bir alanda kullanılabiliyor. Bireyler, isteğe bağlı olarak taşınma esnasında kırılmasını istemedikleri eşyalarını, streç film ile sarabiliyor. Kozmetik ürünleri ve kişisel bakım ürünlerini de sarmak için kullanılan streç film, ürünlerin hava almalarını ve bozulmalarını önlüyor. İşlevsel bir şekilde kullanılan streç filmi, hızlıca sepetinize ekleyebilirsiniz.

30210983 

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız