Scotch Brite Kir Tutmaz Tırnak Koruyucu Sünger #30037334 | CarrefourSA

Scotch Brite Kir Tutmaz Tırnak Koruyucu Sünger

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
Sb 2+1 Kır Tutmaz Sünger Tk 2+1

Evlerin temizliğini yaparken en çok zorlanılan noktalardan biri bulaşıkların elde yıkandığı durumlarda kullanılan temizleme bezlerinin istenilen verimi verememesi oluyor. Bu sorunu ortadan kaldırmak üzere özel olarak geliştirilmiş olan Sb 2+1 kır tutmaz sunger tk 2+1 ürünü Scotch Brite markasının kalitesini en iyi şekilde yansıtan ürünlerden oluyor.

Temizlik ürünleri reyonlarına bakarak CarrefourSA mağazalarında ev bakımı ürünleri içinde kolaylıkla bulabileceğiniz Sb 2+1 kır tutmaz sünger tk 2+1 ürünü diğer süngerlerden farklı olarak tırnak koruyucu özelliği ile dikkat çekiyor. Bu sayede ellere hiçbir şekilde zarar vermeyen ürün temizleme özellikleri ile de oldukça güçlü bir ürün oluyor.

Hiçbir şekilde kir tutmayan bir yapıya sahip olan ürün özellikle bulaşık yıkama sırasında sünger üzerinde kalan yemek artıkları gibi bir problemin hiçbir şekilde yaşanmasına olanak tanımıyor. Bulaşıkları en iyi şekilde temizleyen bu ürün hassas yüzeylerde de hiçbir şekilde çizilme etkisi ortaya çıkarmadan rahatlıkla kullanılabiliyor. Sahip olduğu özel şekli sayesinde tutuşunda da kolaylık sağlayan ürün en zorlu bulaşıkları bile rahatlıkla temizlemeye fırsat veriyor.

Ürünü sepetinize ekleyip satın alabilirsiniz.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız