Scotch Brite Süper Hızlı Japon Yapıştırıcı #30037761 | CarrefourSA

Scotch Brite Süper Hızlı Japon Yapıştırıcı

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
13,45 TL

Seramik, cam, deri, ahşap, mücevher, kağıt ve sert plastiğin anında tamiri için ideal olan Scotch Süper Hızlı Japon Yapıştırıcı CarrefourSA aracılığıyla, uygun fiyat avantajıyla bir tıkla kapınızda! Ürünümüzü CarrefourSA reyonlarından da temin edebilirsiniz.

Siyanoakrilat veya Türkçedeki yaygın adıyla Japon yapıştırıcı; tek bileşenli, çözücü (solvent) içermeyen, çabuk kuruyan (2-50 saniye), ısı direnci yüksek olan, az bir miktarla yapışma sağlayan, çok küçük boşluklara bile nüfuz eden bir yapıştırıcı. Siyanoakrilat, endüstriyel kullanımda genellikle CA olarak kısaltılır. Kullanım yerleri farklılık gösterir. Gözenekli ve gözenekli olmayan yüzeylerin yapıştırılmasında, plastik (PVC, ABS, polistren, polistrol) , ahşap, metal, çini, porselen, seramik, deri, kauçuk, mantar, mukavva vs. malzemelerin yapıştırılmasında kullanılabilir.

Scotch Brite bir 3M SANAYİ VE TİCARET A.Ş. markasıdır. 3M, temeli bilime dayalı bir şirkettir. Sağlıktan karayol güvenliğine, ofis ürünlerinden LCD'ler için filmlere kadar binlerce yaratıcı ürünle marketlerde lideriz. Başarımız, teknolojilerimizi, genellikle kombinasyon halinde, gerçek dünya müşterilerinin sonsuz ihtiyaçlarına uygulayabilme yeteneğimizle başlar. Elbette bu, 3M çalışanları ve onların dünyanın her yerinde ki insanların hayatını kolaylaştırmak için üstlendiklerimi sorumluluk sayesinde mümkün olmaktadır.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız