Scotch Brite Yedek Paspas #30034308 | CarrefourSA

Scotch Brite Yedek Paspas

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
30034308 Scotch Brite Yedek Paspas

Scotch Brite her türlü sert zeminde kuru temizliği için tasarlanmış özel bir üründür. Temizlik setiyle birlikte kullanılması tavsiye edilir. Paspas başlığı 360 derece dönerek ulaşılması zor ve dip köşelere kadar rahatlıkla ulaşmanızı sağlar. Hafif yapısı sayesinde köşeli dönemeçlerde dahi harika bir temizlik sunar. Scotch Brite Yedek Paspas, parke, mermer ve diğer ahşap yüzeyler başta olmak üzere seramik, duvar ve camlarda da mutlu kalacağınız başarılı sonucu verir. Scotch Brite Yedek Paspas ürününe CarrefourSA Ev Düzeni ve Züccaciye reyonunda bulunan Cam ve Yer Siliciler bölümünden kolaylıkla ulaşabilir, online mağazamızdan tek tıkla satın alabilirsiniz.

Yer temizlik aparatının yedeği olarak sunulan tedek paspas , kir ve iz bırakmadan temizlik yapmanızı sağlar. Standart birçok sapla uyumludur. Her yöne dönebilme özelliği ile kullanımı rahat ve pratiktir. İnce tasarımı sayesinde her tür eşyanın altına kolaylıkla ulaşır. Scotch Brite 3M tarafından üretilen aşındırıcı ürünler grubunda yer almaktadır. Scotch Brite Yedek Paspas ürünü sert yüzeylerde temizlik yapmanızı kolaylaştıran muhteşem ve pratik bir yardımcıdır. Yedek sapına da sahip olarak ürünü uzun yıllar kullanabilirsiniz.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız