Sek Elma Suyu 1 lt #30068528 | CarrefourSA
Marka: SEK

Sek Elma Suyu 1 lt

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
El değmeden steril koşullarda doldurularak tüketicilerin karşısına çıkmaktadır. Bu sayede ışığın ve havanın olumsuz etkilerine karşı korunan Sek elma suyu CarrefourSA aracılığıyla, uygun fiyat avantajıyla bir tıkla kapınızda! Ürünümüzü CarrefourSA reyonlarından da temin edebilirsiniz.

Elma suyu metabolizmayı hızlandırır ve idrar miktarını artırır. Kilo sorunu olan kişilerin ödemi atmasını sağlar. Günde bir bardak elma suyu ile kandaki kolesterol oranınızı dengeleyebilir kalp ve damar sağlığınızı koruyabilirsiniz. Aç karnına içilen bir bardak elma suyu kanı temizler toksinlerin atılmasına yardımcı olur. Uykudan önce içilirse rahatlatır ve uykuya geçişi kolaylaştırır. Mide bulantısını engeller sindirimi kolaylaştırır. Gastritten kaynaklanan yanmaları hafifletir. Gastritten kaynaklanan yanmaları hafifletir. Elma suyunda bulunan flavonoidler ve polifenol adlı elementler kalp sağlığını korur. Bu elementler önemli antioksidanlar arasındadır. Günlük düzenli olarak taze sıkılmış elma suyu içmek kalp sağlığına ciddi anlamda katkı sağlar. Elma suyunda bulunan lifler kolesterolün dengede kalmasına yardımcı olur.

SEK; Türkiye'de süt ve süt ürünlerinin üretiminin gelişmesini sağlamak ve tüketiciye sağlıklı, hijyenik, en kaliteli ve en doğal ürünleri sunmak amacıyla 1963 yılında Tarım ve Köy İşleri Bakanlığı'na bağlı olarak kuruldu. 1968 yılından 1995 yılına kadar Kamu İktisadi Teşebbüsü olarak faaliyetlerini sürdürdü. Sektöründe birçok ilke imza atan SEK, ilk pastörize sütü ve ilk homojenize edilmiş (yağı her yere eşit olarak dağıtılmış) yoğurdu üretti. Süt ve süt ürünleri alanında yeniliklere devam eden SEK; dil peynirini ilk kez tüketiciyle tanıştırdı. Ayrıca kaşar ve beyaz peyniri ilk kez vakumlu ambalajda (içi hava almayan) tüketicilerine sunan marka oldu.


Ürün bilgileri hazırlanmaktadır.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız