Selanik Gevreği #30099085 | CarrefourSA

Selanik Gevreği

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
57,50 TL

adet
SELANİK GEVREĞİ PAKET

Tatlı-tuzlu her türden unlu mamulleri herkesçe sevilen ve tüketilen lezzetli ve güvenilir tatlar, ister misafirlerimize sunmak istediğimiz anlarda isterse de bütün aile için güzel bir atıştırmalık hazırlamak istenildiğinde sofraların en aranan yiyeceklerinden. Adını aldığı Selanik’in kendine has tarifi ile Osmanlının bir tarihini kapsayan SELANİK GEVREĞİ PAKET lezzetli tatlar arayanlar için ideal bir lezzettir.

CarrefourSA reyonlarında gıda ve yemek malzemelerinin satıldığı geniş kısımlarda bulunan unlu mamuller ve tatlılar ürünleri arasındaki Tatlı-Tuzlu Kurabiyeler arasında satışa sunulan bu ürün ekonomik fiyatı ile her bütçeye hitap ederken her zaman taze şekilde satılarak güvenle alabileceğiniz lezzetli ürünleri sofraların baş tacı yapıyor. SELANİK GEVREĞİ PAKET halinde satılmakta ve ambalajı açılmadığı sürece üzerinde bulunan son kullanma tarihine kadar keyifle tüketilebilir. Ülkemizin bir geleneği olarak evlerimize gelen her misafire çay/ meşrubat gibi içeceklerin yanında küçük atıştırmalıklar sunarız. İşte tam bu konuda diğer atıştırmalıklardan çok büyük bir fark yaratacak ve misafirlerinizin beğenerek tüketeceği bu atıştırmalıklar sizi gururlandırmakla kalmayacak evlerinizin vazgeçilmez bir parçası haline gelerek yalnızca misafirler için değil tüm aile için vazgeçilmez olacaktır.

İçindekiler Bilgisi
Buğday unu, Toz şeker, Yumurta, Fındık, Badem, Karışık meyve konserve [ Portakal, İncir, Kiraz, Şeker, Glikoz şurubu, Asitlik Düzenleyici ( Sitrik Asit 330), Antioksidan Madde (Askorbik Asit E300), Renklendirici (Karmosin E122)], Pasta kabartma maddesi [ Su, Emülgatörler (Yağ asitlerinin mono ve digliseridleri, Yağ asitlerinin poligliserol esterleri (max.%11)), Stabilizatörler ( Yağ asitlerinin sodyum, potasyumve kalsiyum tuzları), Taşıyıcı ( Propan-1,2-Diol (max.%0,3)), Gliserol].

Alerjen Bileşenler
GLUTEN, YUMURTA, FINDIK, BADEM IÇERIR. ESER MIKTARDA SERT KABUKLU MEYVELER, SUSAM, SOYA, KEREVIZ, HARDAL, SÜT VE SÜT ÜRÜNLERI, S

Muhafaza Şartları
SERIN VE KURU YERDE MUHAFAZA EDINIZ.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız