Selpak Losyonlu Mendil #30004043 | CarrefourSA
Marka: SELPAK

Selpak Losyonlu Mendil

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
64,90 TL

6,49 TL / Adet

Selpak Losyonlu Mendil
10’lu paketinde satılan Selpak Losyonlu Mendil, Mendiller reyonunda kullanımınıza sunuluyor. Ürün, yoğun mendil kullanımı olduğu zamanlarda oluşabilen burun çevresindeki kızarıklık ve yanma hissini azaltıyor. Hassas ciltler için ideal olan ürünün tahriş azaltıcı etkileri, klinik testlerle de kanıtlanıyor. İçerdiği losyonundaki E-vitamini, kullanıldığı yüzeydeki cildi besliyor.
Evde, okulda, işte ya da arabada yüksek emiş gücüyle ve dört katlı yumuşak yapısıyla yardımınıza koşuyor. Avantajlı paketi ile aile boyu kullanım kolaylığı sağlıyor. Ürünü, kendi çantanıza ya da çocuğunuzun cebine koyabilir; böylece acil durumlarda hazırlıksız yakalanmış olmazsınız. Ürün; nezle, grip gibi soğuk algınlıklarında canınız yanmadan burnunuzu temizlemenize yardımcı oluyor.

 Yumuşacık besleyici yüzeyi sayesinde, hassas ciltli bireylerde ve çocuklarda da rahatça kullanılıyor. Ambalajdaki pratik açma yeri sayesinde, mendili ambalajından çıkartmak kolaylaşıyor. Emiş gücünün yüksek olması, farklı alanlarda kullanılmasına izin vererek hayatı kolaylaştırıyor. Dökülen sıvıların temizlenmesinde yardımcı oluyor. Özellikleri sebebiyle ürünü, bebekli ve pet barındıran aileler de el altında bulundurmayı tercih ediyor.
Her an yardımınıza koşan ürünü hemen sepete ekleyerek kolay bir şekilde satın alabilirsiniz.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız