Selpak Mendil Mentollü #30095489 | CarrefourSA
Marka: SELPAK

Selpak Mendil Mentollü

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
65,90 TL 46,13 TL

4,61 TL / Adet

CarrefourSA Kart İle
adet
Selpak Mentollü Mendil

Hastalık durumu ortaya çıktığında, temizlemek gerektiğinde veya bir yere sıvı dökülmesi gerçekleştiğinden en çok ihtiyaç duyulan şey mendiller olmaktadır. Mendil denince ilk akla gelen marka olan Selpak üretimlerine en kaliteli şekilde devam ettiği mendilleri ile çözümler üretmenizi sağlar. Farklı çeşitlere sahip mendil ürünleri arasında selpak mentollü mendil ürününde Selpak markası nefesi açacak hoş bir kokuya sahip olan ürünü sizlere sunar. Mentol kokusunu içinde barındıran ancak gözle görülmeyen küreler halinde mendilin üzerinde yer alan mikrokapsüllerle mentol ferahlığını da almanıza yardımcı olur. Selpak mentollü mendil ürünlerini CarrefourSA reyonlarından kolaylıkla satın alabilirsiniz.

CarrefourSA mağazalarının kişisel bakım ürünleri arasında kağıt ürünleri ve pamuk raflarında mendiller içinde kolaylıkla bulabileceğiniz selpak mentollü mendil ürünü 10 paketi içinde bulunduran büyük paketiyle sizlere sunulmaktadır. Mikrokapsül teknolojisine sahip Türkiye’deki ilk ve tek ürün olan Selpak mendil 4 katlı yaprağı ile yoğun emici gücünü de sizlerin kullanımına sunar. Mendili elinizde tutmanız ve mendile temas etmenizin ardından çok kısa bir süre içinde açığa çıkan mentol kokusu sayesinde ferahlığı hissetmenizi sağlayarak hastalık hallerinde burundaki tıkanıklıkların da giderilmesine yardımcı olur.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız