Sensodyne True White Diş Macunu 75 ml #30090871 | CarrefourSA
Marka: SENSODYNE

Sensodyne True White Diş Macunu 75 ml

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
"Sensondyne True White Diş Macunu 75 ml

Diş macunları bölümünde sizlere sunulan Sensondyne True White Diş Macunu 75 ml ağartıcı içermeyen formülündeki cilalayıcı ve temizleyici maddelerin yardımı ile diş üzerinde oluşan lekelerin yok edilmesine yardımcı oluyor. Diğer beyazlatıcı özellikli ürünlere göre düşük aşındırıcı etkisi bulunan macun, formülündeki nane sayesinde kullanım sonrası uzun süreli ferahlama sağlıyor. Dişlerin doğal rengine geri dönmesini sağlamak için geliştirilen Sensodyne True White, diş beyazlatma sonucu oluşan hassasiyetin ve rahatsızlığın boyutunda dikkate değer bir fark yaratıyor.
Gerçek beyazlık ve hassasiyet sorununun giderilmesi için True White diş macununun günde iki defa, ikişer dakikalık seanslar halinde uygulanması tavsiye ediliyor. 12 yaşın altındaki çocukların diş hekimine danışarak kullanması gereken üründen en iyi sonucu almak için ağız yapısına uygun fırça kullanılması gerekiyor. Etkisi klinik olarak kanıtlanmış diş macunu, diğer ağız bakım ürünleri ile birlikte kullanıma uygun şekilde geliştiriliyor. 75 ml’lik tüp içerisinde sunulan ürün, ambalaj tasarımı sayesinde kullanım kolaylığı sağlıyor. Dişlerinizi aşındırmadan beyazlatmak ve evinizin konforundan vazgeçmeden alışveriş yapmak için ürünü CarrefourSA güvencesiyle hemen satın alın.
Ürün Kodu: 428838
"

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız