Seyidoğlu Fıstıklı Helva 1000 g #30088658 | CarrefourSA
Marka: SEYIDOGLU

Seyidoğlu Fıstıklı Helva 1000 g

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
"Seyidoglu Fıstıklı Helva 1000 g

Sağlıklı içeriği, kalitesi ve damaklarda kalan lezzeti ile geleneksel tatlı lezzetini tüketiciye sunan Seyidoğlu Fıstıklı Helva 1000 g, sofralara renk katıyor. Tahin ilavesi ile üretilen ve Antep fıstığı ile zenginleşen ürün, lezzeti ile çok seviliyor, alışkanlığa dönüşüyor. Fıstıklı helva çok besleyici bir ürün olarak çocukların da helvayı sevmesini sağlıyor. İçerisinde herhangi bir katkı maddesi, suni bir koruyucu ve renk verici içermediği için, çok sağlıklı bir gıda olarak tüketilebiliyor.
CarrefourSA raflarında Tahin, Pekmez, Helva reyonunda satışa sunulan ürün bir kilogramlık sağlıklı ambalajında satışa sunuluyor. İyi saklama koşullarında uzun süre tazeliğini muhafaza ederek durabiliyor. Yemeklerin ardından keyifle yenen helva fıstıklı oluşu ile daha da lezzet kazanıyor. Tahinden üretildiği için bol protein ve vitamin içeriyor. Antep fıstığı ilavesi ile besin değerleri daha da artıyor. Siz de ailenize sağlıklı bir tatlı çeşidi olarak ürünü gönül rahatlığı ile sunabilirsiniz. Çocuklarınıza yedirebilir, gelişimlerine, sağlıklı beslenmelerine katkı sağlayabilirsiniz. Konuklarınıza rahatlıkla ikram edebilir, dondurma, meyve gibi gıdalarla beraber zevkli tatlı tabakları hazırlayabilirsiniz.
Geleneksel damak tadına uygun özel bir lezzeti sofranıza katmak üzere siz de ürünü hemen sepetinize ilave edip kolayca satın alabilirsiniz.
Ürün Kodu: 16812
"

Ürün bilgileri hazırlanmaktadır.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız