Goddars Silver Gaddard'S Gümüş Parlatıcısı 125 Ml #30094984 | CarrefourSA
Marka: GODDARS

Goddars Silver Gaddard'S Gümüş Parlatıcısı 125 Ml

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
Silver Gaddard's Gümüş Parlatıcısı

Gümüşler belirli bir süre sonrasında parlaklığını yitiren ve kararma gösteren bir görünüme kavuşan metaller olurken, temizlik ürünleri içerisinde gümüş parlatıcı ürünler bulunarak tekrar gümüşlerinizi parlak ve eski haline getirebilirsiniz. Gümüş parlatıcı ürünler için tercih edilebilecek en köklü markalardan biri olan Silver Gaddard’s markası tarafından üretilmiş Silver Gaddard's Gümüş Parlatıcısı ürünü, pratik bir kullanım ile birlikte gümüşlerinizde tekrar eski parlak görüntüyü sağlıyor. Goddard's markasının ürünlerini CarrefourSA reyonlarında bulabilirsiniz.

CarrefourSA mağazalarında Temizlik Ürünleri reyonu içerisinde Ateş Yakma ve Metal Parlatıcı bölümünde bulunan Silver Gaddard's Gümüş Parlatıcısı ürünü, gümüşlerinizde çok parlak bir görüntü sağlarken, aynı zamanda temizleyici ve koruyucu bir özellik gösterir. Gümüş kaşıklar, şamdanlar, şekerlikler, süs eşyaları, takılar ve aksesuarlar üzerinde kararma ve kirlenme oluşması durumunda kullanabileceğiniz bu ürün, yüzeyde çizilme gibi bir etki oluşturmadan temizleme sağlar. Gümüş malzemelerde herhangi bir zarar göstermeden pratik bir kullanım ile birlikte bu ürünü kullanabilirsiniz. Sadece paket üzerinde yazılmış olan kullanım talimatlarına uymanız ve daha sonrasında su ile durulama yapmanız, gümüşlerinizin tekrar parlak bir hale gelmesi için yeterlidir.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız