Sırma Doğal Maden Suyu Pet 250 ml #30007931 | CarrefourSA
Marka: SIRMA

Sırma Doğal Maden Suyu Pet 250 ml

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
"Sırma Dogal Maden Suyu 250cc Pet

Sırma Doğal Maden Suyu 250cc Pet, CarrefourSA reyonlarında Sade Maden Suları kategorisinde kullanıcılara sunuluyor. Uludağ'da kaynağından doldurularak şişeleniyor. Zengin mineralli içeriği ile yüksek besleyici değere sahip olması sayesinde beğeni topluyor. Sıfır bakteri özelliği ile hijyen vadediyor. Hiçbir kimyasal işleme girmeden kaynaktan şişeye ve raflara uzanan yolculuğu, tüm doğallığı ile mutfaklarda son buluyor. Pet şişesi ile tercih edilen ürün, camın ağırlığını hissetmeden çantada taşınabilir form kazanıyor. Açılıp kapanabilir şişesi ile kolay ve güvenli taşıma olanağı sunuyor. Evde, iş yerinde, yolda, dilediğiniz her yerde tüketilebiliyor.
İçeriğinde kalsiyum, magnezyum, sodyum ve klorür gibi mineraller bulunduruyor. Bikarbonat ve sülfat, florür, demir, iyot, selenyum, bakır, çinko gibi eser elementlerle formülünü zenginleştiriyor. Sağlığa yararı bilinen kaynak suyunun günde yarım litre tüketilmesi öneriliyor. Kuru, kokusuz, serin yerde saklanması uygun olan içeceğin soğuk tüketimi tavsiye ediliyor. Doğal özelliği ile gün içinde, öğün aralarında veya yemekle beraber içilebiliyor, sindirimi kolaylaştıran özelliği ile gün boyu rahat etmenize yardımcı oluyor.
Siz de kaynağından gelen sağlığı mutfağınıza taşımak için hemen sipariş vererek yumuşak içimli mineralli içeceği mutfağınızdan eksik etmeyin.
"
İçindekiler Bilgisi
Dogal Zengin Mineralli Su

Menşei Ülke
Türkiye

Muhafaza Şartları
Günes görmeyen serin yerde muhafaza ediniz.

Kullanım Talimatı
Soguk içiniz.

Süzme Ağırlık
250

Gıda işletmecisinin adı veya ticari unvanı ve adresi.
Sirma Grup Içecek San. Ve Tic. As. Göynükbelen Mah. Cumhuriyet Cad. No:47-49-51 Orhaneli/Bursa

İşletme Kayıt No
TC Bursa Valiligi Il

Besin Değerleri 100 g/ml için 100 g/ml için RA*
Potasyum (mg) 40
Klorur (mg) 63.8
Kalsıyum (mg) 170
Magnezyum (mg) 72
*Değerler ortalama bir yetişkinin referans alım düzeyini belirtir. (8400 kJ/2000kcal)

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız