Spıderman İlkokul Çantası Loft Stand Tall #30283604 | CarrefourSA
Marka: SPIDERMAN

Spıderman İlkokul Çantası Loft Stand Tall

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
Spıderman İlkokul Çantası Loft Stand Tall

Spiderman Loft Stand Tall İlkokul Çantası ile çocuklar okula gitmeyi daha da çok sevecek! Marvel Evreni'nin en sevilen süper kahramanlarından biri olan Örümcek Adam'dan ilham alınarak tasarlanan Spiderman Loft Stand Tall İlkokul Çantası, Spider-Man yazı baskısı ve figürüyle taçlandırılan şık tasarımıyla çocukların beğenisini kazanır. Özel zarf dikiş tekniğiyle daha dayanıklı bir hale getirilen ayarlanabilir omuz askıları, en eğlenceli çizgi roman sayfalarını anımsatan desenleriyle havalı bir görünüm yakalar.

32x13x37,5 cm boyutlarındaki Spiderman Loft Stand Tall İlkokul Çantası, Örümcek Adam figürlü kursör detaylarının tamamladığı fermuarlarla iki geniş bölmeye ayrılır. Yan kısımlarında bulunan minik gözler ile çocukların su şişelerini her an yanlarında taşımalarını sağlar. Ergonomik sırt paneli ise çocukların narin bedenlerine destek olur. 

Taksitli alışveriş için sipariş tutarınız 150 TL ve üzerinde olmalıdır.

  • Kredi kartıyla yapılan satışlarda bilgisayarlara, beyaz eşya ve elektrikli eşyalara, tabletlere, televizyon ve ses görüntü sistemlerine axess karta en fazla 4 taksit diğer bankalar için en fazla 2 taksit yapılmaktadır.

Kampanyalar

  • Taksit ve Vade farkı uygulamalarında CarrefourSA’nın tek taraflı değişiklik yapma hakkı saklıdır.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız