Sütaş Ayran 10*180 ml #30039250 | CarrefourSA
Marka: SÜTAS

Sütaş Ayran 10*180 ml

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
Sütaş Ayran 10*180 ml

Yemeklerin yanında ya da susuzluğunuzu dindirmek istediğinizde aklınıza ilk gelen seçeneklerden ayranı keyifle tüketebilirsiniz. CarrefourSA tarafından Ayran reyonunda sizlere sunulan Sütaş Ayran 200 ml 10'lu, en doğal ve lezzetli soğuk meşrubatlardan biri. Doğal yoğurda su ve tuz eklenerek hazırlanan ürün, sofraların en eski ve geleneksel içeceklerinden biri.

Küçük büyük herkesin beğeniyle tükettiği ürün, ana yemeklerle birlikte tüketilebileceği gibi, öğle arası atıştırmalıklarının yanında da keyifle içilebilir. Üründe yoğun miktarda bulunan yoğurt, sahip olduğu protein ve yağ sayesinde gün içinde almanız gereken makro besin öğelerinin bir kısmını kolaylıkla karşılayabilir. Ayrıca probiyotik yapıdaki ürün, sindirim sisteminizin daha sağlıklı çalışmasına yardımcı olur.

Lahmacun, pide, köfte, kebap gibi lezzetli ve besleyici yemeklerle birlikte tüketebileceğiniz üründe bulunan yoğurt sayesinde uzun süre tokluk hissi yaşayabilirsiniz. En az büyükler kadar çocukların da içmesi önerilen doğal meşrubat; içerdiği kalsiyum, potasyum gibi kemik ve dişlerin korunmasında yardımcı olan mineraller bakımından oldukça zengindir.

200 mililitrelik ambalajlardan oluşan 10’lu paketler halinde sunulan ferahlatıcı ve lezzetli ürünü denemek için hemen şimdi sepetinize ekleyebilir, kolaylıkla satın alabilirsiniz.

Ürün Kodu: 3619

"

Ürün bilgileri hazırlanmaktadır.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız