Tada Klasik Üç Peynirli Zeytinli Sandviç 160 G #30257267 | CarrefourSA
Marka: TADA

Tada Klasik Üç Peynirli Zeytinli Sandviç 160 G

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
70,90 TL

adet
Siz de klasik lezzetlere hayır diyemeyenlerden misiniz? Öyleyse 160 gramlık porsiyonuyla Tada Klasik Üç Peynirli Zeytin Ezmeli Sandviç tam da size göre! Tada Klasik Üç Peynirli Zeytin Ezmeli Sandviç, yumuşacık ekmek dilimleri arasında yer alan leziz zeytin ezmesi ve üç farklı peynir çeşidiyle damağınızda iz bırakıyor. Kahvaltı sofralarının değişmez üçlüsü zeytin, peynir ve ekmeği bir arada sunan Tada Klasik Üç Peynirli Zeytin Ezmeli Sandviç'i hafif ve doyurucu yapısı sayesinde kahvaltının yanı sıra öğle ve akşam yemeği gibi öğünlerde de afiyetle yiyebilirsiniz. Özel ambalajı sayesinde çantanızda taşıyarak ev dışı mekanlarda da tüketebileceğiniz Tada Klasik Üç Peynirli Zeytin Ezmeli Sandviç'i buzdolabınızdan eksik etmeyeceksiniz!
İçindekiler Bilgisi
Çok tahıllı ekmek (%56) [buğday unu, içme suyu, çavdar unu, topping (ay çekirdeği içi, buğday ezmesi,keten tohumu, susam), bitkisel yağ [(değişen miktarlarda hurma, pamuk, kanola, ayçiçek), su, tuz (en fazla %0,2),emülgatör (bitkisel yağ asitlerinin mono-digliseritleri, lesitinler (ayçiçek, soya)), koruyucu (potasyum sorbat), asitlik düzenleyici (sitrik asit), tereyağı aroma vericisi, vitaminler (A ve D),renklendirici (beta karoten)], şeker, otantik durum ekşisi (durum buğdayı, maya, enzim), maya, buğday gluteni, emülgatör (sodyum stearol -2-laktilat), antioksidan (askorbikasit), tuz, kinoa, malt unu, koruyucu (kalsiyum propiyonat), ayçiçek yağı, kıvam arttırıcı (ksantan gam, guar gam), kaşarpeyniri (%18,8) [pastörize inek sütü, tuz, peynir mayası ve peynir kültürü, stabilizör (kalsiyum klorür), koruyucu (potasyum sorbat)], labne peyniri (%12,5) (pastörize inek sütü, pastörize inek sütü kreması, yoğurt kültürü, tuz), beyaz peynirli sos (%9,5) (taze peynir, kurutulmuş domates), zeytin e

Alerjen Bileşenler
Gluten, susam, soya, süt ürünleri ve sülfit içerir.İz miktarda balık, yumurta ve hardal içerebilir.

Menşei Ülke
TÜRKİYE

Muhafaza Şartları
0-4 °C muhafaza ediniz.

Kullanım Talimatı
Son Tüketim Tarihi’ne kadar tüketiniz.

Gıda işletmecisinin adı veya ticari unvanı ve adresi.
Unifo Gıda ve Savunma San. Tic. A.Ş.-Gebze Organize Sanayi Bölgesi 400. Sokak No:412 41480 Kocaeli, Türkiye

İşletme Kayıt No
TR-41-K-000090

Besin Değerleri 100 g/ml için 100 g/ml için RA*
Enerji (kcal) 276
Enerji (kj) 1159
Yağ (g) 13.5
Doymuş Yağ(g) 6.9
Karbonhidrat (g) 26.4
Şekerler (g) 4.9
Lif(g) 2.4
Protein (g) 10.4
Tuz(g) 1.4
*Değerler ortalama bir yetişkinin referans alım düzeyini belirtir. (8400 kJ/2000kcal)

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız