Tamek Garnitür Cam 550 G #30099623 | CarrefourSA
Marka: TAMEK

Tamek Garnitür Cam 550 G

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
39,90 TL

adet

Tamek Garnitür 550 g Cam lezzetli yemekler ve salatalar yapabilmeniz için doğal ve özel içeriği ile üretilmiş olan konserve garnitür çeşididir. Tamek markasının kalitesi ile üretilen garnitür içerisinde farklı sebzeler ve besinler bulunmaktadır. Farklı besinlerin karıştırılması ile oluşturulan garnitür, konserve şeklinde hazırlanmaktadır. Uzun süre tazeliğini koruyan garnitürü lezzetli yemeklerinizde kullanabilirsiniz. CarrefourSA gıda ve yemek malzemeleri reyonlarında bulabileceğiniz garnitürü yemek yaparken işlerinizi kolaylaştırmak için de kullanabilirsiniz.

Tamek Garnitür 535 Gr Cam besleyici ve doyurucu besinlerden oluşmaktadır. Yemeğinize katmadan önce garnitürü yağda kavurabilirsiniz. Bu şekilde daha lezzetli hale gelir. İsterseniz de doğrudan salatalarda ve diğer yemeklerde kullanabilirsiniz. Kullanım şekli ve kullanılacak olan yemekler sizin damak zevkinize göre değişebilir. Pilavlardan böreklere kadar çok farklı yemeklerin içerisinde kullanabilirsiniz. kullanıma hazır şekilde konserve olarak üretilen garnitür ile mutfakta işleriniz kolaylaşacaktır. Açtığınız zaman doğrudan hepsini kullanabilirsiniz. Bir kısmını kullandığınız zaman geri kalan kısmını iki ya da üç gün boyunca buzdolabında saklayabilirsiniz. Hayatınızı kolaylaştırmak ve lezzetli yemekler yapmak için tercih edebileceğiniz ürünler arasında yer alır.

 


Ürün bilgileri hazırlanmaktadır.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız