Tat Lahana Turşusu 680 g #30116267 | CarrefourSA
Marka: TAT

Tat Lahana Turşusu 680 g

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir

 

Türk mutfağının, her mevsim çok sevilen ve çok tüketilen yiyecekleri arasında yer alan Tat Lahana Turşusu 680 g sofralarınıza lezzet katacak. Mevsiminde toplanan taze sebze ve meyvelerin, salamura adı verilen tuzlu asidik çözeltide bekletilmesiyle oluşturulan turşu, uzun süre bozulmadan saklanabilir. Eskiden özellikle kış aylarına hazırlık olarak üretilen turşu, artık her mevsim, bütün yemeklerin yanında sevilerek tüketiliyor. Her yemeğin yanına yakışan, cam kavanozunda satışa sunulan ürünümüzü CarrefourSA reyonlarında bulabilirsiniz.

Özellikle kışa hazırlığın en önemli ürünleri arasında yer alan turşu, Türk yemek kültürünün temel taşlarından biridir. Pratik ve ekonomik Tat Lahana Turşusu 680 g Lahana Turşusu ürünümüzün içeriğinde lahana, havuç, sarımsak, acı biber, sirke ve tuz bulunuyor. Tat kalitesiyle üretilen Tat Lahana Turşusu 680 g, sofralarınıza renk ve lezzet getirecek. Sofralarınızın tamamlayıcısı olan bu sağlıklı ve lezzetli lahana turşusu, her yaşın favorisi olacak. Tat Lahana Turşusu 680 g ürünümüzü güneş ışığından koruyunuz. Buzdolabında muhafaza edebileceğiniz ürünümüze, gıda ve yemek malzemeleri reyonumuzun, turşular ve salamuralar bölümünden ulaşabilir, internet sayfamız üzerinden de kolaylıkla sipariş verebilirsiniz.

İçindekiler Bilgisi
Lahana, Su, Havuç, Tuz,Sirke,Sarımsak, Acı Biber.

Menşei Ülke
Türkiye

Muhafaza Şartları
Serin ve kuru yerde ışıktan muhafaza ediniz. Açıldıktan sonra buzdolabında saklayınız.

Gıda işletmecisinin adı veya ticari unvanı ve adresi.
Tat Gıda Sanayi A.Ş. Taşdelen Mah. Sırrı Çelik Bulvarı No:7 Çekmeköy/İstanbul

İşletme Kayıt No
TR-16-K-000470

Besin Değerleri 100 g/ml için 100 g/ml için RA*
Enerji (kcal) 24
Enerji (kj) 103
Yağ (g) 0.5
Karbonhidrat (g) 4.4
Lif(g) 0.8
Protein (g) 1.3
Tuz(g) 3.4
*Değerler ortalama bir yetişkinin referans alım düzeyini belirtir. (8400 kJ/2000kcal)

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız