Tat Uskumru Pilaki 160 G #30021275 | CarrefourSA
Marka: TAT

Tat Uskumru Pilaki 160 G

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
Tat Uskumru Fileto160 G

 

Mevsiminde taze bir şekilde tükettiğiniz lezzetli balıkları av mevsimi dışında sürekli olarak tüketebilmeniz için konserve balık ürünleri için Tat markasının kalitesini tercih edebilirsiniz. Tat markası tarafından uskumru balığının fileto ürünleri ile üretilmiş Tat Uskumru Pilaki 160 g ürünü, servise hazır bir nitelikte katkısız olarak hızlı bir şekilde tüketilebilir. Tat markasının ürünlerini CarrefourSA reyonlarında birçok farklı çeşidi ile birlikte bulabilirsiniz.

CarrefourSA Gıda ve Yemek Malzemeleri reyonu içerisinde Konserveler bölümünde yer alan Tat Uskumru Pilaki 160 g ürünü, Omega 3 ve Omega 6 yağ asitlerini içerdiği için faydalı bir tüketim sağlıyor. Paket içeriğinde net 160 gram ve süzülmüş ağırlığı net 110 gram olan bu ürün, konserve içerisinden çıkarıldıktan sonra direkt olarak servis edilebiliyor. Tuz ve yağ oranı ayarlanmış bir şekilde üretilen bu ürünü limon gibi ekşi bir tat ile daha lezzetli hale getirebilirsiniz. Pratik bir sunum için tercih ettiğiniz bu ürün, hiçbir katkı maddesi içermeden konserve haline getirildikten sonra kap içerisinde her zaman tazeliğini korumakta ve lezzetli bir şekilde tüketilmektedir.

 


Ürün bilgileri hazırlanmaktadır.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız