Time Crepe Fındık 75 Gr #30036004 | CarrefourSA

Time Crepe Fındık 75 Gr

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
21,50 TL 19,25 TL

CarrefourSA Kart İle
adet
TİME CREPE FINDIK 75 GR

Lezzetli bir atıştırmalık olarak herkesin sevdiği gofret TİME CREPE FINDIK 75 GR istediğiniz her zaman kendinizi ve sevdiklerinizi mutlu edebileceğiniz güvenilir ve kaliteli bir ürün olarak ekonomik fiyatı ile bütçe dostu ve memnuniyet sağlayan bir kaliteyi sunuyor.

CarrefourSA reyonlarında gıda ve yemek malzemelerinin satıldığı bölümdeki Çerez, Çikolata ve Bisküvi ürünlerinden olan ve gofret bisküvi seçenekleri arasından tercih edilebilecek ideal bir alternatif yaratan TİME CREPE FINDIK 75 GR her bütçeye uygun ekonomik bir seçenek. Kakaolu fındık kreması ile her yaştan insanın severek tükettiği bir gofret.75g’lık özel ambalajında satılarak ekonomik fiyatı ile aranılan bir seçenek olan bu ürün ile istediğiniz zaman yiyebileceğiniz keyifli bir atıştırmalığa sahip olabilirsiniz. Kendinize ya da misafirlerinize küçük sürprizler hazırlayabileceğiniz tatlı bir ikram olarak sunabileceğiniz fındık kremalı kakaolu gofretleri her öğünde güvenle kullanabilirsiniz. Çocukların ve büyüklerin severek yiyebileceği bir tat sunan kaliteli ve güvenilir yapısı ile göz dolduran memnun kalacağınız bir gofret için ekonomik bir fiyat.

İçindekiler Bilgisi
Kakaolu Fındık Kremalı (%60) Gofret, İçindekiler [Şeker, Buğday Unu (Gluten İçerir), Bitkisel Yağ (Palm), Mısır Nişastası, Peyniraltı Suyu Tozu (Süt Ürünü), Glikoz, Kakao Tozu (%2.1), Yağsız Süt Tozu, Fındık Püresi (%1,65), Emülgatör (Soya Lesitini E322), Renklendirici (Karamel E150d), Tuz, Aroma Verici (Hindistan Cevizi)].

Alerjen Bileşenler
GLUTEN İÇEREN TAHILLAR VE BUNLARIN ÜRÜNLERİ, SÜT VE SÜT ÜRÜNLERİ, SOYA, FINDIK

Menşei Ülke
TÜRKİYE

Muhafaza Şartları
Isıdan, nemden, kokudan ve direk güneş ışığından koruyunuz.

Gıda işletmecisinin adı veya ticari unvanı ve adresi.
ÇİZMECİ GIDA SANYİ VE TİCARET A.Ş. Gebze Güzeller Organize Sanayi Bölgesi İnönü Mahallesi Ebulfeyz Elçibey Sok. No: 11 Gebze / KOCAELİ

İşletme Kayıt No
TR-41-K-003872

Besin Değerleri 100 g/ml için 100 g/ml için RA*
Enerji (kcal) 479
Enerji (kj) 2009
Yağ (g) 19.3
Doymuş Yağ(g) 9.6
Karbonhidrat (g) 71.6
Şekerler (g) 38.5
Protein (g) 3.8
Tuz(g) 0.2
*Değerler ortalama bir yetişkinin referans alım düzeyini belirtir. (8400 kJ/2000kcal)

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız