Ülker Uzun Baton Çikolata Antep Fıstıklı 32G #30047327 | CarrefourSA
Marka: ÜLKER

Ülker Uzun Baton Çikolata Antep Fıstıklı 32G

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
ÜLKER UZUN BATON A.FISTIKLI 32grx16x6

Ülker Uzun Baton A.Fıstıklı 32grx16x6, ağzınızı tatlandıracak Antep fıstıklı ve sütlü çikolatadır. Antep fıstığının çıtır çıtır lezzeti ile sütlü çikolatanın mükemmel uyumu şeklinde üretilmiştir. Uzun bir şekle sahip olan çikolata taşıma kolaylığı sunar. Sütlü çikolatadan oluşan kaplaması ile yumuşak ancak lezzetli bir tat sunulmaktadır. CarrefourSA çerez, çikolata ve bisküvi reyonlarında bulabileceğiniz ürünler ile lezzeti yaşayabilirsiniz.

Ülker Uzun Baton A.Fıstıklı 32grx16x6, özel paketi ile sunulur. Dilediğiniz kadar satın alarak çocuklara ve sevdiklerinize ikram edebilirsiniz. Ülker kalitesi ile üretilmiş olan sütlü çikolata lezzetine doyamayacaksınız. Hafif bir lezzet olarak kahvelerinizin yanında yiyebilirsiniz. Süt lezzeti ile bir arada tam uyum sağlayan çikolata siz mutlu edecektir. İçerisinde bulunan Antep fıstıkları ile de lezzet katlanmaktadır. Çıtır çıtır ve lezzetli fıstıklar çikolata içerisinde kat kat lezzet sunmaktadır. Farklı tasarıma sahip paketi ile dikkat çeken çikolata lezzeti ile de sizlere doyulmaz anlar yaşatacaktır. Evinizde, iş yerinizde ya da yolda rahatlıkla yiyebileceğiniz lezzetli bir atıştırmalık olarak yanınızdan ayırmayacağınız bir lezzet olacaktır. Özellikle çocuklarınız farklı yapısına bayılacaktır.


Ürün bilgileri hazırlanmaktadır.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız