Umix Şerit Silici 5mmx8m #30125657 | CarrefourSA
Marka: UMIX

Umix Şerit Silici 5mmx8m

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
9,10 TL

Ergonomik tutuşuyla yatay ve dikey olarak kullanabileceğiniz Umix Şerit Silici 5mm*8m sayesinde yazı yazarken hata yapmaktan korkmanıza gerek yok. Yazı yazmak hayatınızın rutin bir parçası olmasa bile evde, okulda ya da dışarıda herhangi bir yerde yazı yazmanız gerekebilir. Yazım sırasında yapılan hatalar herkesin başına gelebilir, özellikle zamanınız ya da fazladan bir kağıdınız yoksa durum zor bir hal alabilir. Kırtasiye reyonunda bulabileceğiniz şerit siliciyi kullanarak kağıt üzerinde yaptığınız yazım hatalarını kolayca düzeltip kendinize ikinci bir şans tanıyabilirsiniz. Yüzeye kolaylıkla yapışan ürün, uzun ömürlü bir sarım mekanizmasına sahip olduğu için kolayca bozulmaz. Yanlış yazılan kısmı beyaz ve opak bir bant gibi kapatır.

Ürünün Teknik Özellikleri

Mekanizmanın içinde bulunan bantın uzunluğu 5 metre, genişliği 8 milimetredir. Kolay ve rahat tutuşlu olup küçük ebatlara sahip olması sebebiyle çantanızda ya da cebinizde taşınabilir. İçerisinde bulunan sarım makarası uzun dayanımlı. Şeffaf gövdeye sahip ürünün iç aksamı da üç farklı renk olarak çeşitlendirildi, tercih ettiğiniz rengi seçebilirsiniz. Ürünü CarrefourSA'larda bulabileceğiniz gibi hemen şimdi sepete ekleyerek online olarak da satın alabilirsiniz.

30125657

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız