Uni Baby Yenidoğan Köpük Şampuan 200 ml #30035343 | CarrefourSA
Marka: UNI

Uni Baby Yenidoğan Köpük Şampuan 200 ml

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
"Uni Baby Yenidoğan Şampuan 200 ml

Uni Baby Yenidoğan Şampuan 200 ml, yenidoğan bebeklerin hassas cildine uygun olarak tasarlanıyor. Hem saç hem de vücut için kullanılabiliyor. Kolay durulanan formülü ile ciltten zahmetsizce arındırılıyor. Alkol, paraben, parfüm, SLS (Sodium Lauryl Sulfate) ve SLES (Sodium Laureth Sulfate), boya ve katkı maddesi içermiyor. Bebeklerin kolay alerji olan hassas ciltlerine uygun olarak hazırlanan ürün, bebeğin ilk gününden itibaren güvenle kullanılabiliyor. Vücudun nem dengesini koruyor, temizlerken kurutmuyor. Kremsi yapısı ile adeta cilde masaj yaparak homojen bir şekilde dağılıyor. Bebeklerin saçlarının kolaylıkla taranmasını, can yakmadan açılmasını sağlayan kremsi yapısı ile banyoların vazgeçilmezi oluyor. Yalnız bebekler için değil; cildi hassas yetişkinler için de öneriliyor.
CarrefourSA reyonlarında Bebek Şampuanları bölümünde yer alıyor. Üzerinde son kullanma tarihi yazan ürün, ambalajdaki tarihe kadar tazeliğini koruyor. Cildi tahriş etmeyen, en hassas vücutları bile yormadan temizleyen bebek ürünü, hem kız hem de erkek çocuklar için bebeklik ve çocukluk çağları başta olmak üzere her yaş için kullanılabiliyor.
Ürünü denemek için hemen sepetinize ekleyerek bebeğinizin rahat etmesini sağlayacak bakım malzemesini satın alabilirsiniz.
"

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız