Uzay Ahşap Temizleyici Beyaz Sabun Kokulu 750 Ml #30106402 | CarrefourSA
Marka: UZAY

Uzay Ahşap Temizleyici Beyaz Sabun Kokulu 750 Ml

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
90,90 TL

adet
Uzay Ahşap Temizleyici 750 gr.

Ev temizliğinde en önemli noktalardan bir tanesi olan zemin temizliğinin en büyük kurtarıcı olan Uzay Ahşap Temizleyici 750 gr. her türlü parke, laminant ve ahşap yüzeylerde kullanım açısından idealdir. İs, duman, ya, parmak izi, buhar lekesi ve kurumuş meşrubat lekelerinde bile etkili olan ahşap temizleyici ile parkeleriniz daima pırıl pırıl görünecektir. Ahşabın doğal olarak kalmasını sağlarken, deformasyona, kabarmalara, silme lekelerine yol açmadan ardında pırıl pırıl bir zemin bırakır. Hafif ve hoş kokusu ile büyüleyici temizlik kokusunun sağlanmasında da etkili olan temizleyiciyi her türlü ahşap yüzeyde kullanmanız mümkündür.

Durulama gerektirmeyen formülü ile kolayca temizlik sağlamanıza yardımcı olurken, parkelerinizin ömrünü de uzatmaktadır. Eşsiz beyaz sabun kokusu ile ardında kalıcı temizlik hissi bırakırken, beyaz sabunun doğal esansına ve temiz içeriği sağlık açısından da güvenilirdir. Zeminlerin yanı sıra silinebilir özelliğe sahip mobilya gibi ahşap yüzeyler için de kullanıma uygundur. Durulama gerektirmeyen formülü sayesinde ardında bez izi dahil hiçbir leke bırakmadan pırıl pırıl bir ahşap görüntüsü sağlar. Uzay Ahşap Temizleyici 750 gr. CarrefourSA temizlik ürünleri reyonlarında yer, cam, halı ve mobilya bakımı bölümlerinde bulabilirsiniz.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız