Üzümlü Ekmek 2'li #20000231 | CarrefourSA

Üzümlü Ekmek 2'li

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
79,90 TL

adet
Üzümlü Ekmek 2'li Ekmek, her gün olarak sağlıklı şekilde tüketilmesi gereken kahvaltı, akşam yemeği, öğlen yemeği ve gün içerisinde karnınızın acıktığı her an tercih edebileceğiniz bir ürün olurken, farklı malzemelerle birleştiğinde çok daha lezzetli bir hale gelmektedir. Örneğin, üzüm gibi faydalı bir meyve ile birlikte birleşen Üzümlü EkmekX2 ürünü, özel bir tarif olarak her kahvaltıda lezzet ile tüketilebilir. Üzüm gibi farklı içerikler ile hazırlanmış ekmek ürünlerini CarrefourSA reyonlarında kolaylıkla bulabilirsiniz. CarrefourSA mağazalarında Süt ve Kahvaltılık reyonu içerisinde Simit, Poğaça ve Tatlı Çörekler bölümü arasında bulunmakta olan Üzümlü EkmekX2 ürünü, kuru üzümün sağladığı vitamin ve mineral faydalarını bu ekmeğin içerisine katarken, özel şekilde üretilmiş bu ekmek gibi lezzetiyle keyif oluşturuyor. Sabah kahvaltılarında tüketebileceğiniz bu ekmeği, gün içerisinde bir pasta ya da kek gibi tercih edebilir veya misafir sofralarına ekleyerek lezzet sağlayabilirsiniz. Çocuklarınızın çok keyifli bir şekilde tüketeceği bu ekmek, aile sofralarınız için renkli ve farklı bir tercih oluşturacak.
İçindekiler Bilgisi
Buğday Unu,Tam Buğday Unu,%11 Kuru Üzüm, İçme Suyu, Süt(Uht), Maya (Saccharomyces Cerevisiae),Tuz,Tarçın, Ekmek Enzimi((Buğday Unu, Enzim(Hemiselüloz,Alfa Amilaz,Lipaz))

Alerjen Bileşenler
Gluten, süt

Menşei Ülke
Türkiye

Muhafaza Şartları
Serin kuru ve kokusuz ortamda saklayınız.

Gıda işletmecisinin adı veya ticari unvanı ve adresi.
Çoklu Satıcı

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız


adet