Vanish Kosla Leke Çıkarıcı Sıvı Renkliler İçin 1 lt #30099710 | CarrefourSA
Marka: VANISH

Vanish Kosla Leke Çıkarıcı Sıvı Renkliler İçin 1 lt

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir

Vanish Kosla Leke Çıkarıcı Sıvı Renkliler İçin 1 lt

En zor lekeleri bile temizler. Gözden kaçan lekeleri bile ortadan kaldırır. Hem beyazlarla hem de renkliler ile rahatlıkla kullanabileceğiniz Vanish Kosla Leke Çıkarıcı Sıvı CarrefourSA aracılığıyla, uygun fiyat avantajıyla bir tıkla kapınızda! Ayrıca ürünümüzü CarrefourSA reyonlarından da temin edebilirsiniz.

 

Kumaş dokuları üzerindeki lekeleri etkili bir biçimde temizler. Zor lekeler bile onunla kolayca temizlenebilir. Leke oluşur oluşmaz üzerine biraz Vanish Gold Pembe Sıvı Leke Çıkarıcı döküp çamaşır makinesine atabilirsiniz. Halılarınızı silmek için üstün bir güç kullanmanıza hiç gerek yok. Halı dokusu ile uyumlu bir formülle geliştirilmiş olan Vanish Halı Elde halılarınızın tüm kirinden arınmasını sağlar. Az miktarda kullanım dahi halılarınızın köpürmesi için yeterli olacaktır. Elde halı yıkama için ideal bir üründür. Vanish Halı Elde derinlemesine temizlik sağlarken kötü kokuları da yok eder. Koku giderci bir formüle sahip olması halıların temizlenirken kokularından da arınmasını sağlar. Yoğun köpüğü kirlerin kısa sürede halının yüzeyine çıkmasını sağlar. Durulama aşamasında kirler akar ve bu sayede halınız beklemiş kirlerden de kurtulur. Şimdi siz de tertemiz halılara sahip olmak için Vanish kalitesini denemelisiniz.

 

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız