Vanish Kosla Multipower Oxi Advance Renkliler İçin Leke Çıkartıcı & Deterjan Güçlendirici Toz (1 x 400 g) #30306208 | CarrefourSA
Marka: VANISH

Vanish Kosla Multipower Oxi Advance Renkliler İçin Leke Çıkartıcı & Deterjan Güçlendirici Toz (1 x 400 g)

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
149,90 TL

adet
Vanish Kosla Multipower ile kıyafetleriniz Daha Uzun Süre Yaşasın! Vanish Kosla Multipower soğuk suda bile lekeleri çıkarır, renklerin karışmasını önler, kıyafetlerinize derinlemesine işleyerek yerleşmiş olan kötü kokuları söküp atar ve hijyen sağlar. Kullanım Talimatı: Ön İşlem: 1. Ölçeğin dörtte biri kadar Vanish Tozun üzerine ölçek dolacak şekilde su ekleyin ve iyice karıştırın. 2. Karışımı tüm lekenin üzerine yayın. 3. Ölçeğin alt tarafındaki kabarcıklardan yararlanarak Vanish'i lekeye iyice yedirin. Ürünü lekenin üzerinde 5 dakikadan fazla bekletmeyin. Suya Bastırma: 1. 4 litre suya (en fazla 40°C) bir ölçek Vanish Kosla Multipower dökün. 2. Renklilerinizi en fazla 1 saat bu su içerisinde bekletin 3. Beyazlarınızı en fazla 6 saat bu su içerisinde bekletin 4. Çamaşırlarınızı sudan çıkarttıktan sonra makinede yıkayın veya iyice durulayın. Çamaşır Makinesinde Yıkama 1. Deterjan gözünde deterjana ek olarak kullanıma uygundur. 2. Normal lekeler için 1/2, zorlu ve kurumuş lekeler için 1 ölçek.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız