Vernel Max Konsantre Sıvı Çamaşır Yumuşatıcısı Nergiz Çiçeği & Lavanta 960 ml #30149266 | CarrefourSA
Marka: VERNEL MAX

Vernel Max Konsantre Sıvı Çamaşır Yumuşatıcısı Nergiz Çiçeği & Lavanta 960 ml

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
  • Yenilenen Vernel Max Taze Lavanta'nın içeriğindeki özel parfüm kapsülleri her dokunuşunuzla giysilerinizde aktive olur ve size uzun süren ferahlık ve yoğun bir koku sağlar.
  • Giysilerinize 140 güne kadar* yeni yıkanmış ferahlığı sağlar.
  • Yumuşatıcı bileşenleriyle mükemmel yumuşaklık deneyimi sunar.
  • Eşsiz doku bakımı ile kumaşları korur ve kolay ütüleme sağlar.
  • Cilde uyumlu formülü ile dermatolojik olarak test edilmiştir, çevre dostu formüle sahiptir.*140 gün boyunca kapalı ortamda muhafaza edildiğinde

 

Yenilenen Vernel Max Taze Lavanta ile lavanta bahçelerinin unutulmaz kokusunu çok daha uzun süre hissedeceksiniz! Yenilenen Vernel Max konsantre çamaşır yumuşatıcısı ile giysilerinizde 140 güne kadar* yeni yıkanmış ferahlığını keşfedin. İçeriğindeki özel parfüm kapsülleri her dokunuşunuzla giysilerinizde aktive olur ve size uzun süren ferahlık ve yoğun bir koku sağlar.
Yenilenen Vernel Max, yumuşatıcı bileşenleriyle mükemmel yumuşaklık deneyimi sunar. Eşsiz doku bakımı ile kumaşları korur ve kolay ütüleme sağlar. Cilde uyumlu formülü ile dermatolojik olarak test edilmiştir.
*140 gün boyunca kapalı ortamda muhafaza edildiğinde

Standart yumuşatıcılara göre 4 kat daha uzun süre kullanabileceğiniz Vernel Max ile büyüleyici koku ve yumuşaklığı yaşayın! İçerdiği parfüm kapsülleri ve yumuşatıcı aktif maddeler o kadar yoğundur ki; sadece 24 ml kullanarak 4 kat konsantre Vernel Max’ı, standart yumuşatıcılarınıza göre 4 kat daha uzun süre kullanabilirsiniz. Çevre dostu formüle sahiptir.

Her zaman ürünlerin etiketinde belirtilen talimatlara uyun. Vernel Max sıvı çamaşır yumuşatıcının miktarını ayarlamak çok kolaydır. Doğru miktar için Vernel Max şişesinin kapağını kullanmanız yeterlidir. Kullanımdan önce Vernel Max sıvı çamaşır yumuşatıcıyı sulandırmayın. Yumuşatıcıyı doğrudan şişeden kapağa dökün ve sonra çamaşır makinesindeki yumuşatıcı bölümüne boşaltın.
4-5 kg (çamaşır makinesi):
   24 ml: yumuşaklık ve koku için
   48 ml: daha fazla yumuşaklık ve koku için
>5,5 kg (çamaşır makinesi):
   55 ml: daha fazla yumuşaklık ve koku için
10L (elde yıkama):
   16 ml: yumuşaklık ve koku için

 

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız