Vileda 100'lü S-M Pudrasız Kullan-At Eldiven #30140633 | CarrefourSA
Marka: VILEDA

Vileda 100'lü S-M Pudrasız Kullan-At Eldiven

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
Vileda Küçük Kullan At Eldiven 100lu

Temizlik ürünleri arasında kendisi küçük işlevi büyük olan eldivenler ile daha sağlıklı bir çalışma yapabilirsiniz. Gerek ev temizliğinde gerekse herhangi bir temizlik ve bakım işleminde Vileda küçük kullan at eldiven 100lu seçeneğine ihtiyaç duyulmaktadır. Bu eldivenler son derece ekonomik ve sağlıklıdır. Her konuda bir işe başlarken bu tek kullanımlık eldivenlerden takmayı deneyebilirsiniz. Böylece ev temizliğinde mikroplara karşı bir önlem almış olacaksınız. Üstelik aynı eldiveni tekrar takmanız da gerekmeyecek. Hemen kutusundan yeni bir eldiveni deneyebileceksiniz.

Kullan at şeklinde olan bu eldivenleri mutfakta da tercih edebilirsiniz. Her türlü temizlik ve bulaşık işlemlerinizde ellerinizi mikroplardan korumaya yaramaktadır. Ayrıca suyun ve deterjanların cildinize temas edip zarar vermesinin de önüne geçecektir. Vileda küçük kullan at eldiven 100lu ürünü sayesinde 100 adet ürünü son derece ekonomik bir fiyata temin edebilirsiniz. Ev bakımı reyonundan bu ürünü kolayca bulabilirsiniz. Bu küçük eldiven çeşitlerini satın aldığınızda evinizin her köşesinde her türlü işinizde kullanma olanağı bulacaksınız. Mikrop ve bakterilere karşı önlem almanız gereken durumlarda ilk olarak aklınıza Vileda’nun bu ekonomik ürünü gelecektir. Dilerseniz ilgili reyondan hemen alışverişe başlayabilirsiniz.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız