Vileda 40'lı M-L Pudrasız Mavi Nitril Eldiven #30140680 | CarrefourSA
Marka: VILEDA

Vileda 40'lı M-L Pudrasız Mavi Nitril Eldiven

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
Vileda Nitril Eldiven Büyük 40lı 12li

Yüksek kalitede, yenilikçi, güvenilir ve uzun ömürlü ürünlerin temsilcisi Vileda, evinize mükemmel ve sağlıklı bir bakım yapabilmeniz için yardıma geliyor. Polymer kaplı ince lateksten üretilen, esnek ve dayanıklı bir yapıya sahip olan Vileda Nitril Eldiven Büyük 40lı 12li ürününü, hijyen ve pratiklik gerektiren tüm ev işlerinde rahatlıkla kullanabilirsiniz. Temizlik yardımcısı ürünlerin lider üreticilerinden olan Vileda kalitesiyle üretilen ürün, hayatınızı kolaylaştıracak. Farklı boyutlarda kullan at eldiven içeren kutusunda satışa sunulan ürünümüzü CarrefourSA reyonlarında bulabilirsiniz.

Kullanışlı bir temizlik yardımcısı olan Vileda Nitril Eldiven Büyük 40lı 12li ürününün bir paketinin içerisinde 40 adet nitril eldiven bulunuyor. Ev işlerinizde en büyük yardımcılarınızdan olan bu nitril eldivenler, dokusu sayesinde elinizi tam kavrar ve hem sağlığınızı korur hem de pratik temizlik sağlar. Herhangi bir alerjen içermeyen, suni lateksten üretilen dayanıklı ürün, cildinizi, temizlik malzemelerinin zararlı etkisinden korur. Vileda Nitril Eldiven Büyük 40lı 12li ürünümüze, ev düzeni ve züccaciye reyonumuzun, ev düzenleme ve yıkama bölümünden ulaşabilir, internet sayfamız üzerinden de kolaylıkla sipariş verebilirsiniz.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız