Whiskas Ödül Peynir-Et 70 g #30091365 | CarrefourSA
Marka: WHISKAS

Whiskas Ödül Peynir-Et 70 g

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
Whiskas Ödül Peynir – Et 70 g

Kediler insanların yüzyıllardır oldukça yakın bir dostu olarak görülmektedir. İnsanlar kediler ile oldukça kolay bir şekilde anlaşabilmekte oldukları için sürekli olarak kedi evcilleştirmek istemekte ve evlerinde bir kedi beslemek istemektedirler. Kediler de insanlara oldukça kolay bir şekilde ayak uydurabilmekte oldukları için bu durum oldukça kolay bir şekilde sağlanabilmektedir. Kedilerin de insanlar gibi birçok ihtiyacı bulunmaktadır. Kediler özellikle birtakım kuralları öğrenir iken oyun oynama metoduna göre kuralların öğretilmesi daha kolay olacaktır. Kedilere birer ödül sunularak birtakım kuralların öğretilmesinde başarıya ulaşılabilir. Bu ödüller arasında whiskas ödül peynir – et 70 g ürünleri bulunmaktadır. CarrefourSA reyonlarında bulabileceğiniz bu ürün sayesinde siz de kedinize oyun sonrasında ödül sunarak kedinizin daha eğlenceli vakit geçirmesini ve daha kolay bir öğrenim gerçekleştirmesini sağlayabilirsiniz.

Kedi reyonlarını ziyaret ederek whispas ödül peynir – et 70 g ürünlerini oldukça kolay olarak bulabilirsiniz. Bu ürünler sayesinde kedileriniz için oyunlar daha eğlenceli bir hal alacaktır. Kedilerin damak tadına uygun bir şekilde üretilen bu ürün sayesinde kedileriniz oyunu başarılı bir şekilde bitirmek için efor sarf edecektir.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız