Yılbaşı Dekorlu Maket Ev #30163220 | CarrefourSA
Marka: MONOPOL

Yılbaşı Dekorlu Maket Ev

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
30163220 - Yılbaşı Dekorlu Maket Ev

Kolay kurulumlu ve sağlam yapısıyla Yılbaşı Dekorlu Maket Ev, şimdi sipariş ettiğiniz takdirde CarrefourSA’dan kapınıza kadar geliyor.

Kutu içerisinden çıkan parçalar ve aksesuarlar ile minyatür yapılar inşa etmenizi sağlayan ve çocukların gelişimi için önemi büyük olan maket evler, yılbaşı dekorlu şekliyle CarrefourSA’da satışa sunuluyor. Hobi severlere de yeni bir hobi kategorisinin kapılarını açan bu ürün, mukavva kalıpların üzerine diğer parçaları birleştirerek oluşturulan yılbaşı dekorlu evler, tamamlandığında evde, çocuk odalarında ve ofislerinizde keyifle sergileyebileceğiniz yapılara dönüşüyor. Ütün paketi içerisinden montajda kullanabileceğiniz özel tutkal ve montaj kılavuzu çıkmaktadır. Hayal gücü ve bir şeyi en başından yapma becerisi bu maket sayesinde daha çok gelişir. Çocukların görsel ve el pratiklik becerilerini arttırır.

CarrefourSA’nın Kırtasiye ve Okul Öncesi reyonlarının Oyun Hamurları bölümünde bulabileceğiniz bu ürünlerinin büyük bir kısmı, tüketicisine değer katan, bağlılık yaratan ürün ve hizmetler sunan CarrefourSA markasına aittir. Bu ürünlerden birisi olan yılbaşı dekorlu maket ev ürününü sepetinize ekleyebilir ve kalitesini deneyimleyebilirsiniz. İster kredi kartınızla (online) çevrimiçi olarak, ister kapıda kredi kartı veya nakit ödeme seçeneğini kullanın.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız