Zeytinli Açma 4'lü #20000519 | CarrefourSA

Zeytinli Açma 4'lü

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
70,90 TL 61,90 TL

CarrefourSA Kart İle
adet
Zeytinli Açma 4'lü

Süt ve kahvaltılık ürünlerinin arasında sabahları vazgeçilmez gıdalardan biri olan açmalar yer alıyor. Zeytinli açma x4 kahvaltı hazırlığında zorluk çekenler için düşünülmüş alternatif bir üründür. İş hayatında yoğun çalışanların her gün kahvaltısını düzenli olarak yapması zorlaşabilir. Yoğun iş temposunda kahvaltıya ayrılan süreyi azaltan gıda seçeneklerine açmalar örnek gösterilebilir. Simit benzeri bir görünüme sahip olan açmalar simitlerle aynı yerde bulunur. Daha yumuşak bir yapıya sahiptir. Hamuru hazırlanırken sütten ve az miktarda şekerden yararlanılmıştır. Fırına atılırken zeytin ilavesi yapılmıştır. Bu özellikleri sayesinde kişiye enerji verir ve tokluk hissini uzun tutar. Açmaları sabah evinizde tüketebileceğiniz gibi iş yerinize de taşıyabilirsiniz. Özel dörtlü açma ambalajını arkadaşlarınızla paylaşabilirsiniz. Uzun süren çalışmalarda öğün aralarında tüketerek enerji depolayabilirsiniz. CarrefourSA reyonlarında satışa sunulan açmaları reyonlarımızdan temin edebilirsiniz.

Simit, poğaça ve tatlı çörekler reyonuna gelerek buradan Zeytinli açma x4 paketlerinden satın alabilirsiniz. Zeytinli açmalar size harika bir kahvaltı seçeneği sunacaktır. Kahvaltı hazırlama derdinden kurtaran bu gıdaları pratik olarak sitemizden temin edebilirsiniz. Ürünü sepetinize ekledikten sonra tüm sepettekiler için satın alma işlemlerini gerçekleştirebilirsiniz.

İçindekiler Bilgisi
BUĞDAY UNU,İÇME SUYU,%12 ZEYTİN ,YUMURTA,BİTKİSEL YAĞ (AYÇİCEK YAĞI),MARGARİN ((BİTKİSEL YAĞLAR (DEĞİŞEN MİKTARLARDA PALM,PAMUK,KANOLA,AYÇİÇEK),SU ,EMÜLGATÖR(BİTKİSEL YAĞ ASİTLERİNİN MONO-DİGLİSERİTLERİ),TUZ,(EN FAZLA %0,17),KORUYUCU(POTASYUM SORBAT),ASİTLİK DÜZENLEYİCİ(SİTRİK ASİT)TEREYAĞI AROMA VERİCİSİ,VE RENKLENDİRİCİ (BETA KAROTEN)),MAYA(SACCHAROMYCES CEREVİSİAE ),TUZ,KATKI MADDESİ ((DEKSTROZ,GLUTEN ,EMÜLGATÖR,(E472e)ANTİOKSİDANT(ASKORBİK ASİT),ENZİMLER(FUNGAL ALFA AMİLAZ,HEMİSELÜLOZ ))

Alerjen Bileşenler
Gluten,yumurta

Menşei Ülke
Türkiye

Muhafaza Şartları
Serin ve kuru yerde muhafaza ediniz.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız