4 Parça Zenker Kek Kalıbı #30026483 | CarrefourSA
Marka: ZENKER

4 Parça Zenker Kek Kalıbı

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
225,65 TL

4 Prç Zenker Kek K

Ev düzeni ve züccaciye bölümünden harika kekler yapmanızı sağlayacak 4 Prç Zenker kek k ürününe ulaşabilirsiniz. Kalitesiyle bilinen Zenker kek kalıplarının 4 parça seçeneği ile farklı ikramlar ve kekler hazırlayabilirsiniz. Dikdörtgen, yuvarlak, klasik kek kabı ve yandan açmalı çok amaçlı kek kalıplarıyla aradığınız pek çok özelliği bu sette bulabilirsiniz. Zenker markasının bu özel setini mağazamızdan satın alarak kek ve pasta limitinizi genişletebilirsiniz. Ailenize, misafirlerinize en özel kek tariflerini yaparken bu yeni model kalıplardan yararlanmanız için şimdi CarrefourSA reyonlarında küçük bir gezintiye çıkabilirsiniz.

Mutfak ürünleri reyonunun züccaciye bölümünden bu çok amaçlı ürünlere ulaşabilirsiniz. Hanımlar bilir ki her kekin kalıbı farklıdır. Bu farklılığı sağlamak için sizlere 4 Prç Zenker kek k ürününü sunuyoruz. Pastaneleri aratmayacak kek tariflerini bu muhteşem kalıplarda pratiğe dökebilirsiniz. Kek kalıpları yalnızca kek yapımından da kullanılmıyor. Özel davetleriniz ya da aile sofralarınız için itinayla hazırladığınız yemekleri bu kalıplara dökerek pişirebilirsiniz. Yuvarlak ya da dikdörtgen kek kalıplarıyla harika sunumlar yapabilmeniz için reyonlarımızdan alışverişe başlayabilirsiniz.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız