96354 İrem-Glass4You Çay Seti 12 Parça #30140625 | CarrefourSA
Marka: G4U

96354 İrem-Glass4You Çay Seti 12 Parça

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
G4U İrem Çay Seti 12 Parça

Çay, ince belli bardakta keyifli ve lezzetli bir şekilde tüketilen sıcak içecekler arasında bulunurken, çay tüketimi için ihtiyaç duyulan bu bardakları da züccaciye ürünleri içerisinde özenli bir şekilde seçmek gerekir. Züccaciye markalarından biri olan Glass For You, çok özel bir set halinde hazırlamış olduğu G4U İrem Çay Seti 12 Parça ürünü ile birlikte çay ve çay bardağını bir araya getirerek evinizde ve iş yerinizde keyifli bir kullanım oluşturmanızı sağlıyor. Glass For You markasının züccaciye ürünlerini CarrefourSA reyonlarında rahatlıkla bulabilirsiniz.

CarrefourSA mağazalarında Ev Düzeni ve Züccaciye dönemi içerisinde Mutfak Ürünleri bölümünde bulunmakta olan G4U İrem Çay Seti 12 Parça ürünü, çay servisini daha şık ve özel bir hale getiriyor. Evinizde ailenizle birlikte çay içerken veya misafirlerinize sunum hazırlarken kullanabileceğiniz, iş yerinizde misafirlerinizi ağırlarken tercih edebileceğiniz veya yakınlarınıza hediye olarak sunabileceğiniz bu ürün 6 adet çay bardağı ve 6 adet çay tabağı ile tam bir set oluşturuyor. Bu seti dayanıklı yapısıyla birlikte elde veya bulaşık makinesinde yıkayabilirsiniz.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız