Aly Baklava Yufkası 500 g #30093067 | CarrefourSA

Aly Baklava Yufkası 500 g

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
ALY BAKLAVA YUFKASI 500 GR

Evlerinizde güvenle kullanabileceğiniz pratik bir yardımcı olarak taze hamur ve yufkalardan olan ALY BAKLAVA YUFKASI 500 GR sayesinde hamur açma zahmetine katlanmadan istediğiniz öğünde harika tariflere imza atabilir ve kolaylıkla pratik öğünler hazırlayabilirsiniz.

Unlu Mamüller ve Tatlıların satıldığı bölümde Yufka, Taze Hamur ve Mayalar reyonlarında satışa sunulan ALY BAKLAVA YUFKASI 500 GR taze üretilerek son teknoloji paketleme işlemleri uygulandıktan sonra sizler için satışa sunulmaktadır. 500gr lık paketiyle içerisinde 28 adet yufka bulunduran bu ürün pratik ve kullanışlı olmasının yansıra sağlıklı ve güvenilir bir ürün olarak ortaya çıkıyor. Ekonomik fiyatıyla da müşteri memnuniyeti sağlayan bu avantajlı ürün uzun raf ömrü sayesinde de evlerinizin kilerinde ya da dolaplarınızda uzun süre muhafaza edebileceğiniz bir ürün. Dışardaki baklavalara güvenemeyen ya da damak tadına uygun bulamayanların uzun süredir kullandığı Aly baklava yufkası ince açılmış ve kaliteli malzemeler kullanarak yapılmış olmasıyla oldukça kullanışlı. Börek ve her tür yufka işi tarif için güvenle kullanılabilecek pratik bir ürün olan Aly baklava yufkası şimdi indirimli fiyatıyla satışa sunulmaktadır.


Ürün bilgileri hazırlanmaktadır.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız