Aly Lavaş 10'lu #30092926 | CarrefourSA
Marka: ALY

Aly Lavaş 10'lu

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
Aly Lavaş 10’lu

Yemek malzemeleri yemeklerin daha kolay bir şekilde tüketilebilmesini ya da yemeklerin daha lezzetli bir hale gelebilmesini sağlamak üzere üretilmekte ve satışa sunulmakta olan malzemeler arasında yer almaktadır. Ülkemizde yemek tüketilirken ekmek ile tüketilmesi çoğunlukla tercih edilmektedir. Ekmek tüketilmeden genellikle öğünler tüketilmemektedir. Kimi durumlarda ise ekmek yerine farklı çözümler tercih edilmeye çalışılmaktadır. Ekmek yerine tercih edilebilecek en güzel çözümlerin başında şüphesiz lavaş gelmektedir. Lavaş sahip olduğu ince yapısı sayesinde ekmek kadar doyurucu olmamak ile birlikte sahip olduğu lezzet sayesinde ekmeğin yerini başarılı bir şekilde tutabilmektedir. Lavaş özellikle içerisinde bir yemek konularak tüketim esnasında oldukça tercih edilmektedir. Aly Lavaş 10’lu ürünleri bu alanda üretilmekte olan en kaliteli ve lezzetli lavaş olarak piyasada bilinmektedir. CarrefourSA reyonlarında bulabileceğiniz bu ürün sayesinde siz de misafirlerinize en lezzetli lavaşları ikram edebilirsiniz.

Yufka taze hamur ve mayalar reyonunu ziyaret ederek bulabileceğiniz aly lavaş 10’lu ürünleri sayesinde siz de misafirlerinize en lezzetli lavaşları yemeklerinizin yanında ikram edebilirsiniz. Bu sayede yemeklerinizin daha çok beğenilmesini kolay bir şekilde sağlamış olacaksınız.

İçindekiler Bilgisi
Buğday unu, su, bitkisel margarin (palm ve pamuk yağı), tuz , şeker , stabilizatör (gliserol),emülgatör (bitkisel yağ asitlerinin mono ve digliseridleri(E471)), koruyucular (kalsiyum propionat(E282),postasyum sorbat(E202)), kabartıcılar (sodyum asit pirofosfat), sodyum bikarbonat), asitlik düzenleyiciler (malik asit, sitrik asit)

Alerjen Bileşenler
Gluten içerir.

Menşei Ülke
TÜRKİYE

Muhafaza Şartları
Serin yerde muhafaza ediniz. Güneş ışığından koruyunuz. Paketi açtıktan sonra buzdolabında saklayınız ve 7 gün içinde tüketiniz.

İlave Şeker ve Tatlandırıcı İçerir

Gıda işletmecisinin adı veya ticari unvanı ve adresi.
AKSULAR DAĞITIM PAZARLAMA TİC.VE SAN.A.Ş.-Eyüp Sultan, Refah Cd, Halk Sk No:15 - 1, 34885 Sancaktepe/İstanbul

İşletme Kayıt No
TR-19-K-000410

Besin Değerleri 100 g/ml için 100 g/ml için RA*
Enerji (kcal) 282
Enerji (kj) 1180
Yağ (g) 4.5
Doymuş Yağ(g) 2.3
Çoklu Doymamış Yağ(g) 0.9
Karbonhidrat (g) 49.3
Şekerler (g) 5.5
Lif(g) 7
Protein (g) 7.5
Tuz(g) 1.3
*Değerler ortalama bir yetişkinin referans alım düzeyini belirtir. (8400 kJ/2000kcal)

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız