Banat Yer Temizlik Fırçası #30090393 | CarrefourSA
Marka: BANAT

Banat Yer Temizlik Fırçası

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
20,20 TL

Banat Yer Temizlik Fırçası

Ev ve iş yeri ortamlarında zemin temizliği sağlanabilmesi için sert ve lekeleri sökecek özellikte bir fırça kullanılmak istendiğinde Banat markası özel bir ürün sağlıyor. Banat markası tarafından sert teller ile kaliteli şekilde üretilmiş Banat Yer Temizlik Fırçası ürünü, zeminlerdeki boya ve lekeleri kolay bir şekilde söküp atmanızı sağlıyor. Banat temizlik ürünlerini CarrefourSA reyonlarında kolaylıkla bulabilirsiniz.

CarrefourSA mağazalarında Ev Düzeni ve Züccaciye reyonu içerisinde Ev Düzenleme bölümünde ulaşabileceğiniz Banat Yer Temizlik Fırçası ürünü sayesinde ev temizliği sağlarken, tam bir lekesiz temizlik elde edebilirsiniz. Zemin fırçası olarak kullanılacak bu ürünü; ahşap zeminler, metal zeminler veya mermer zeminler gibi birçok farklı bölgede kullanabilirsiniz. Özellikle boya ve badana işlemleri sonrasında zeminde kalan boya kalıntılarını, kireç ve alçı kalıntılarını fırçalayarak temizlik malzemelerinin yardımıyla kolay bir şekilde çözebilirsiniz. Su ve diğer temizlik malzemeleri kullanımı ile birlikte dayanıklı bir yapı sunan bu ürün kolay kolay parçalanmayan ve yıpranmayan yapısı ile uzun yıllar kullanılabilir. Pratik bir şekilde yıkandıktan sonra kurtulup muhafaza edilen bu ürün sert telleriyle her zeminde etki gösterir.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız