Barbie Chelsea Piknikte Oyun Setleri #30209878 | CarrefourSA
Marka: BARBIE

Barbie Chelsea Piknikte Oyun Setleri

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir

Barbie Chelsea Piknikte Oyun Setleri

 

Çocuk gelişimini olumlu yönde etkileyen ve çocukların hayal güçlerini geliştiren Barbie Chelsea Piknikte Oyun Setleri, renkli ve sevimli tasarımı ile çocukların beğenisine sunuluyor. CarrefourSA’nın Oyuncak ve Eğlence kategorisinde bulabileceğiniz Barbie Oyun Setleri, küçüklerin odalarına neşe katıyor.

 

Barbie Chelsea Piknikte Oyun Setleri Kullanımı

 

Üç yaş ve üzeri çocuklar için üretilen Barbie Chelsea setlerin iki farklı modeli bulunuyor. Çocuklara hayvan sevgisini aşılayan oyun setlerinin bir modelinde Chelsea, minik hayvancığı ile çardakta piknik yapıyor. Diğer modelde ise Chelsea ve hayvancığı, dondurma arabasından dondurma alıyor. Oyun setlerinin her iki modelinde de paketin içerisinde Chelsea ve hayvancık bulunuyor.

 

Barbie Chelsea Piknikte Oyun Setleri ile Mutlu Dakikalar

 

Tüm özellikleri ile özenle tasarlanan ve küçüklerin renkli dünyasına yeni hayaller katan Barbie Chelsea, onların hassas yapılarına uygun, sağlıklı malzemeden üretilmiş olmaları sayesinde ailelere de güven veriyor. Gelişim çağındaki çocukların yeteneklerini, zihinsel güçlerini ve el becerilerini destekliyor. 24,5 x 23,5 ebadındaki oyun setleri ile siz de çocuğunuzun keyifle vakit geçirmesini, sağlıklı gelişmesini ve duygularını keşfetmesini sağlayabilirsiniz. Hayalleri ile büyürken mutlu dakikalar geçirmesi için sevimli oyun setlerinden hemen satın alabilirsiniz.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız