Barbie Aksesuarlı Chelsea Bebekler #30166124 | CarrefourSA
Marka: BARBIE

Barbie Aksesuarlı Chelsea Bebekler

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
149,99 TL

Barbie Aksesuarlı Chelsea Bebekler

Kız oyuncakları reyonunda bulabileceğiniz Barbie Aksesuarlı Chelsea Bebekler ürünü ile çocuğunuzun oyun dünyasına katkıda bulunabilirsiniz.

Chelsea Bebek Ne İşe Yarar?

3 yaş ve üzeri çocuklara hitap eden Chelsea bebek, çocuklarınızın yaratıcılığını kullanmalarına yardımcı olur. Hayal güçlerinin yanı sıra fiziksel ve motor becerilerini de kullanmaya teşvik eder. Çocuklar, Barbie aksesuarlı bebeği gözlemler ve talimatlar verir. Böylece eğlenceli bir şekilde duygu ifade etme ya da sorunları çözme becerisi sunar. Chelsea bebek, çocukların diğer oyuncakları içine dahil olarak mükemmel bir oyun dünyasının kapılarını aralar.

Daha Fazla Hayal Gücü

Chelsea oyuncak bebek, çocukları oyun oynamaya, diyalog kurmaya ve öğrenmeye hazırlar. Ayrıca çocuğunuzun oyun yoluyla çocukluk gelişim evrelerini destekler. Çocuğunuz, kollarını ve bacaklarını hareket ettirerek oyuncak bebek ile iletişime geçebilir. Çocuğunuz Barbie'nin sevimli küçük kardeşi Chelsea ile eğlenceli vakitler geçirir. Onları canlandırarak hayal gücünün sınırlarını zorlar.

Benzersiz Oyun Deneyimi

Ürün, çocuğunuzun sosyal gelişimine yardımcı olur. Son derece portatif tasarıma sahip olan Chelsea bebek ile çocuğunuz eğlencesine dilediği yerde devam edebilir. Ayrıca bebeğin uzun saçlarını tarayarak el becerilerini kullanabilir. Eğer çocuğunuza harika bir oyun deneyimi yaşatmak isterseniz CarrefourSA’da bulabileceğiniz ürünü hemen satın alabilirsiniz.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız