Beta Earl Grey Teneke Kutu 100 Gr #30048729 | CarrefourSA
Marka: BETA

Beta Earl Grey Teneke Kutu 100 Gr

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
162,90 TL

"Beta Earl Grey Teneke Kutu 100 g
Beta Earl Grey Teneke Kutu, CarrefourSA reyonlarında diğer klasik çaylar bölümünde yer alıyor. Şık siyah, kabartmalı marka ismi ve logosunun yer aldığı teneke kutu içerisinde satışa sunulan Earl Grey bergamot aromalı bir siyah çaydır. Her bir kutusu yüz gram ağırlığında ve Beta çayın ambalajı mutfağınızın dekoruyla uyum yakalayabilecek şık bir görünüme sahip.
Earl Grey çay türü ismini, 1830lu yıllarda İngiltere’nin başkanı olan Earl Charles Grey’den almıştır. Ürün, Sri Lanka’nın Ratnapura bölgesinin alçak kesimlerinden toplanan çaylardan üretiliyor. Yapraklara zarar verilmeden işlenen çayın taneleri orta uzunluktaki kıvrımlı yaprak görünümüne sahip ve demlendiğinde çok koyu olmayan bir dem rengi veriyor. Buruk bir tada sahip çay, damakta hem sert hem de yumuşak bir tat bırakıyor. Earl Grey’in aromasında hissedilen turunçgil tadı, bergamot portakalından çıkarılan bergamot yağından kaynaklanıyor.
Earl Grey’in tavsiye edilen demlenme süresi beş dakika. Ürünü hazırlarken, bir çaydanlık sıcak suya (100 °C) bir kaşık siyah çay atılması öneriliyor. Eğer daha koyu bir çay elde etmek isterseniz daha fazla çay atabilir veya demlenme süresini daha uzun tutabilirsiniz.
Siz de ürünü denemek istiyorsanız hemen sepete at butonuna tıklayabilir ve kolayca satın alabilirsiniz.
Ürün Kodu: 286538

"

Ürün bilgileri hazırlanmaktadır.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız