Bingomatik Renkli 7 kg #30049477 | CarrefourSA
Marka: BINGO

Bingomatik Renkli 7 kg

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
Bingomatik Renkli 7 Kg
Tüm renkli kıyafetlerinizde güvenle kullanabileceğiniz Bingomatik Renkli 7 Kg ürününü Matik deterjanlar kategorisinde bulabilirsiniz. Üstün leke çıkarma özelliği ve zamanla oluşabilecek deformasyonu engelleyen içeriği sayesinde çamaşırlarınızın renklerinin ilk günkü gibi canlı ve parlak kalmasını sağlar. Renklerde solma ya da beyazlama gibi problemlere sebep olmadan, çamaşırlarınızın daima renkleriyle ışıldamasını mümkün kılar.
Bingo deterjan içeriğindeki aktif renk küreleri sayesinde çamaşırlarınızı derinlemesine temizleyerek hijyen sunar. Bu işlem sırasında kumaşın dokusuna herhangi bir zarar vermeden çalışır. En hassas kumaşlarda bile rahatça kullanabileceğiniz ürünün kullanımı oldukça kolaydır. Çamaşırlarınızın leke yoğunluğu ve miktarına göre, ürünün yıkama talimatlarında belirtilen dozu çamaşır makinenizin deterjan gözüne ekleyerek kullanabilirsiniz. En zorlu lekelerde bile yoğun performans sağlayan kaliteli deterjan sayesinde tasarruf yapmak artık çok daha kolay.
Ürünü farklı kılan bir diğer özelliği ise içerisinde bulunan özel Lovely parfümüdür. Etkisi haftalarca süren kalıcı koku tüm gardırobunuzu sararak kıyafetlerinizi her giydiğinizde yeni yıkanmış gibi koku yaymasını sağlar. Her yıkamada size baharın tazeliğini sunan deterjan ile uzun süreli ferahlığı yaşayabilir, mükemmel temizleme özelliği ile kıyafetlerinizin rengini koruyabilirsiniz.
Ürünü hemen şimdi sepetinize ekleyebilir, online alışverişin keyfini yaşayabilirsiniz.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız