Bulgarı Man Wood Essence Edp Parfüm 100 ml #30455792 | CarrefourSA
Marka: BULGARİ

Bulgarı Man Wood Essence Edp Parfüm 100 ml

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
4.475,00 TL

adet

Bulgari Man Wood Essence:

Sanatsal tasarımlı bu eau de parfum tıpkı bir ağaç gibi inşa edilmiştir: rengarenk üst notaları rüzgarda dans eden ağacın dalları ve yaprakları gibidir, orta notası ağacın ana gövdesi kadar güçlü, dip notaları ise herhangi bir temelde olduğu gibi ağacın köklerinden dayanıklılığı ve bağlılığı alır. bu özel kombinasyon çarpıcı kokusu ile doğanın sonsuz gücünü bvlgari man serisinin damgası, yapı taşlarından biri yapmaktadır.

Parfüm Notası : Yapraklar ve Dalları: Hayat Enerjisi Italyan Turunçgil Lezzeti ve Taze Kişniş Esansı Eau de Parfum narenciye ve baharatın ortaya çıkardığı kıvılcımdan beslenmektedir. İtalyan turunçgillerinin lezzetleri sizi Akdeniz’in canlı, ferah, hareketli topraklarına davet eder. Taze kişniş ise beklenmedik ateşli bir maceraya sürükler. Gövde: İçsel Güç Selvi Ağacı ve Haiti Vetiver Esansı Canlı, dayanıklı ve maskülen ağacın oluşmasına olanak tanır. Yaprak dökmeyen selvi ağacı yıl boyunca şehrin müdavimlerini deşarj eder. Derin yeşil aroması, vetiverin kokusu ile iç içe geçer ve yoğunlaşır, özellikle dolgun ve baştan çıkarıcı olması için Haiti vetiver seçildi.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız