Tat Ranch Sos 220 G #30173913 | CarrefourSA
Marka: TAT

Tat Ranch Sos 220 G

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
51,90 TL

adet
Eşsiz lezzetini içindeki sarımsak, dereotu ve özel baharatlardan alan Ranch Sos; sandviç, pizza, salata, patates kızartmaları ve sayısız yiyecekle uyum içinde. Tat Ranch sosları CarrefourSA aracılığıyla bir tıkla kapınızda! Ayrıca ürünümüzü CarrefourSA reyonlarından da bulabilirsiniz.

Tat Ranch Sos, salatalara, sandviçlere, kızartmalara ve etlere çok yakışan özel bir lezzet. Çeşitli soslarla leziz yemeklerinize bir katkıda daha bulunmak isterseniz Tat'ın birbirinden lezzetli soslarına bir göz atmanızı öneririz. Farklı soslarla klasik tatları lezzet şölenine dönüştürmek isterseniz Tat Ranch Sos'u sepetinize eklemeyi unutmayın. Kızarmış patates, sosis gibi lezzetlere ekstra yakışan bu sos, çocukların da beğenisini kazanacak. RepRanch soslar, cipsten salataya, makarnadan pizzaya, hamburgerden et yemeklerine kadar her türlü yiyeceğin tadına tat katacak.

Tat Gıda San. A.Ş., 1967 yılında Bursa'da kurulmuş Koç Topluluğu'na bağlı Türkiye’deki gıda şirketlerinden biridir. Halen Bursa iline bağlı Mustafakemalpaşa ve Karacabey ilçeleri ile İzmir iline bağlı Torbalı ilçesinde bulunan tesislerinde salça, ketçap, mayonez, domates ürünleri, sebze konservesi üretimi gerçekleştirmektedir. Domatesli ürünler sektöründe Tat, süt ve süt ürünleri sektöründe SEK, makarna sektöründe Pastavilla markalarını bünyesinde barındıran Tat Gıda Sanayi A.Ş. tüketiciler için ürünler sunmaktadır. Tat Gıda Sanayi A.Ş’nin 6 üretim tesisi bulunmaktadır. Domatesli ürünler, hazır yemek ve konserve üretimi Bursa Mustafakemalpaşa, Karacabey ve İzmir Torbalı’da, SEK süt ve süt ürünleri üretimi Bursa Mustafakemalpaşa’da, Pastavilla ürünleri İzmir’de yapılmaktadır.

İçindekiler Bilgisi
Su, ayçiçek yağı, şeker, modifiye nişasta, sirke, tuz, yoğurt tozu(süt ürünü), aroma vericiler(süt ürünü içerir), yumurta sarısı, kıvam arttırıcılar(ksantan gam, tara gam), asitlik düzenleyiciler(laktik asit,sitrik asit), koruyucular( potasyum sorbat, sodyum benzoat) sarımsak tozu, ,glikoz, dereotu, antioksidan(EDTA).

Alerjen Bileşenler
Süt ve yumurta içerir.Hardal içeren ürünler ile aynı hatta üretilmektedir.

Menşei Ülke
Türkiye

Muhafaza Şartları
Açıldıktan sonra buzdolabında saklayınız. Güneş ışığından koruyunuz. Sızıntılı şişeleri almayınız.

Gıda işletmecisinin adı veya ticari unvanı ve adresi.
Düzey Tük.Mal.San. Paz.Ve Tic.A.Ş.

İşletme Kayıt No
TR-16-K-000470

Besin Değerleri 100 g/ml için 100 g/ml için RA*
Enerji (kcal) 307
Enerji (kj) 1283
Yağ (g) 30.3
Doymuş Yağ(g) 3.4
Karbonhidrat (g) 8.2
Şekerler (g) 5
Protein (g) 0.8
Tuz(g) 1.6
*Değerler ortalama bir yetişkinin referans alım düzeyini belirtir. (8400 kJ/2000kcal)

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız