Calve Köri Sos 260 G #30280416 | CarrefourSA
Marka: CALVE

Calve Köri Sos 260 G

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
59,90 TL

adet
CarrefourSA Kart ile 2 Al 1 Öde

Calve Köri Sos, Asya mutfağının egzotik tadı köriyi tüm mutfaklara taşıyor. Çeşitli baharatların karışımından elde edilen köri, damaklarda yumuşak ancak bir o kadar da enfes bir tat bırakıyor. Tavuk yemeklerinin olmazsa olmazı, makarnaların vazgeçilmezi Calve Köri Sos yemeklerinize enfes bir tat katacak. Şefleri kıskandıracak makarna tarifleriniz herkesin diline düşerken, birbirinden lezzetli tavuk yemekleriniz sofralara ziyafeti getirecek. Elbette bu kadar değil! Calve Köri Sos’u yemeklerin pişirilme aşamasında ekleyebileceğiniz gibi tavuk yemeklerinizde, makarna ve hatta sebze yemeklerinizin yanında lezzet vermek amacıyla kullanabilirsiniz. Calve Köri Sos, Türk Gıda Kodeksi’ne uygun şekilde üretiliyor. Köri lezzetinin keyfine varmak için Calve Köri Sos’u mutlaka denemelisiniz! Çeşitli soslarla leziz yemeklerinize bir katkıda daha bulunmak isterseniz Calve'nin birbirinden lezzetli soslarına bir göz atmanızı öneririz. Özellikler: •Türk Gıda Kodeksi’ne uygundur. •1 adet ürün yaklaşık 17 porsiyon içerir. •Ürünün şişesi plastik geri dönüşümüne uygundur. •Yemeklerin pişirilme aşamasında eklenebilir. •Yumuşak tadıyla tavuk yemekleri, makarna ve kızartmaların yanında kullanılabilir. İçindekiler: Su, bitkisel yağ (değişen miktarda ayçiçek, kanola), ananas suyu, şeker, modifiye nişasta, sirke, tuz, yumurta sarısı. Köri baharat karışımı, (%1) (zerdeçal, kimyon, kişniş, sarımsak, kırmızıbiber, defne yaprağı, çemenotu, Hintcevizi, karabiber, kakule). Soğan tozu, elma suyu konsantresi, zencefil. Renklendirici (beta karoten), koruyucu (potasyum sorbat), antioksidan (kalsiyum disodyum EDTA). İz miktarda hardal, süt ve süt ürünü, glüten ve balık ürünü içerebilir. Güvenlik Bilgileri: •Tavsiye edilen tüketim tarihi (TETT) ve Parti no (P.NO) ambalaj üzerindedir. •Serin ve kuru yerde muhafaza ediniz. •Açıldıktan sonra buzdolabında saklayınız. Yönergeler: Salatalarınıza sos hazırlarken Calve Köri Sosu kullanarak enfes bir lezzet elde edebilirsiniz. Tavuk yemeklerinize ve makarnalarınıza tat vermek için de köri sosu kullanabilirsiniz. •Türk Gıda Kodeksi’ne uygundur. •1 adet ürün yaklaşık 17 porsiyon içerir. •Ürünün şişesi plastik geri dönüşümüne uygundur. •Yemeklerin pişirilme aşamasında eklenebilir. •Yumuşak tadıyla tavuk yemekleri, makarna ve kızartmaların yanında kullanılabilir.

İçindekiler Bilgisi
Su, bitkisel yağ (değişen miktarlarda ayçiçek, kanola), anans suyu, şeker, modifiye nişasta, sirke, tuz, yumurta sarısı, köri baharat karışımı (%1) (zerdeçal, kimyon, kişniş, sarımsak, kırmızıbiber, defne yaprağı, çemenotu, hintcevizi, karabiber, kakule), soğan tozu, elma suyukonsantresi, zencefil, renklendirici (beta karoten), koruyucu (potasyum sorbat), antioksidan (kalsiyum disodyum EDTA). 

Alerjen Bileşenler
Yumurta içerir. İz miktarda hardal, süt ve süt ürünü, gluten ve balık ürünü içerebilir.

Menşei Ülke
Türkiye

Muhafaza Şartları
Serin ve kuru yerde muhafaza ediniz. Açıldıktan sonra buzdolabında saklayınız.

Gıda işletmecisinin adı veya ticari unvanı ve adresi.
UNİLEVER SANAYİ VE TİCARET TÜRK A.Ş.

İşletme Kayıt No
TR-59-K-015374

Besin Değerleri 100 g/ml için 100 g/ml için RA*
Enerji (kcal) 200
Enerji (kj) 830
Yağ (g) 20
Doymuş Yağ(g) 0.2
Karbonhidrat (g) 14.1
Şekerler (g) 8.6
Protein (g) 0.4
Tuz(g) 1.8
*Değerler ortalama bir yetişkinin referans alım düzeyini belirtir. (8400 kJ/2000kcal)

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız