Çamlıca gazoz 250 ml #30096694 | CarrefourSA
Marka: CAMLICA

Çamlıca gazoz 250 ml

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
Çamlıca Gazoz 250 ml

Türkiye’nin en efsane gazoz markalarından birisi olan Çamlıca Gazoz 250 ml unutulmaz ve vazgeçilemez tadı Ülker markası güvencesi ile sofraların olmazsa olmazıdır.

Limon aroması ile ferahlık veren Çamlıca Gazoz 250 ml sıcak yaz günlerinde ya da en lezzetli sofralarda midenizi şenlendirecektir. Ülker markasının güvencesinde üretilen Çamlıca gazoz her neslin vazgeçilmez tadıdır. 7’den 70’e herkesin aşina olduğu gazoz lezzeti yeni yüzü ile sofralarınızda yerini alacaktır. İstediğiniz her yerde rahatlıkla içebileceğiniz Çamlıca gazoz ister piknikte ister iş yerinde isterse evinizde sizinle olmaya hazır. Şişkinlik vermeyen özel formülü sayesinde içim kolaylığı sağlayar.

Doğaya dost, kolay açılabilen kapak sistemine sahip cam şişeleri ile her yerde damaklarınızda o tanıdığınız muhteşem lezzeti bırakacaktır. Uzun ömürlü ve sağlıklı cam şişeleri ile uzun ömürlü olan Çamlıca gazoz, tek hamlede kolayca açılabilen kapağı ile kolay tüketim sağlar.

Marketlerinizin içecekler bölümünde bulunan sade gazoz reyonundan kolaylıkla Çamlıca gazoza ulaşabilirsiniz. Uygun fiyatı ve muhteşem lezzeti ile siz değerli müşterilerin beğenisine sunulan yılların lezzeti ile ferahlamaya hazır olun.


Ürün bilgileri hazırlanmaktadır.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız